Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola uk...

zwrot kosztow w uk za badania wykonane w polsce, ktos to przechodzil?

Polecane posty

Gość karola uk...

Witam dziewczyny! Czy ktoras z Was miala zwrot od nsh za jakiekolwiek badania przeproadzwone w Polsce? W moim miescie nhs nie refunduje tego badania NT czyli badania genetycznego+badania krwii papaa.. prawie wszedzie tak a w moim miescie akurat nie stad tez korzystajac z okazji bycia w polsce zrobilam to badanie prywatnie. dostalam rachunek na 550zl. Wiecie gdzie mam sie z tym zglosic zeby domagac sie zwrotu tych kosztów? dzieki

Gość karola uk.....
czy ktoras z Was miala zwracane koszty od NHSu? pomózcie bo 550zl to sporo kasy..

Gość fucking hell...
:O ty se chyba żarty robisz :O nikt ci tej kasy nie zwróci :O jeśli to badanie nie jest robione przez nhs to robisz je sobei prywatnie w UK nie musisz jechać do PL z tym że nawet wtedy kasy ci za to nie zwórcą... aha, i pierwsze słyszę żeby nie robili testu pappa, czytałam że NT nie wszędzie mierzą ale badania z krwi są raczej w kazdym mieście, w końcu NHS jest jeden

Gość karola uk.....
gdyby mi sie nie oplacalo robic tego badania w polsce to bym go tam nie robila czyz nie? i jak mowie ze u mnie w miescie tego testu nie robia za friko to widocznie tak jest. robia za darmo ale dopiero ten potrójny test a dla mnie to za ponzo bylo bo chcialam wczesniej wiedzic

Gość ikronasss
chyba cie straszy......

Gość ona..............
a pozatym wyraznie napisalam ze przy okazji w polsce robilam to badanie a nie ze celowo do Polski na nie jechalam. taki juz jest problem ludzi nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem

Gość fucking hell...
wiesz, chuj mnie obchodzi czy przy okazji robiłaś te badania czy nie :O skoro dla ciebie 550zł to taki majątek to trza było nie robić, a nie przeliczasz zdrowie dziecka na kase NHS NIE ODDA CI PONIESIONYCH KOSZTOW!!!! wbij to sobei raz na zawsze do łba :O