Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54kilo

JAKI KOLOR WŁOSÓW DLA MNIE ZDJECIE

Polecane posty

Gość 54kilo

Hej dziewczeta:) Chce podkreslic moje oczy poprzez kolor wlosow. Teraz mam palona kawe z joanny i nie podoba mi sie kolor :/ tzn. na poczatku był fajny pare dni.. ale potem zszedł i teraz mam kolor który mi sie nie podoba :P chcialabym podkreslic oczy. Cere mam z pojedynczymi krostkami czasem i raczej jasna :) http://img142.imageshack.us/my.php?image=sobtka328si0.jpg zdjecie oczu :) Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc kochane :*

Gość 54kilo
Miałam kiedyś kasztanowy brąz i mi się bardzo podobał, ale jest trudno dostepny chociaz ostatnio widzialam w sklepie. Moze wlasnie kasztanowy braz??

Gość azhia
z tego co slyszalam do zielonych oczu (kolory nie zawsze wychodza idealnie na zdjeciach) dobrze kontrastuja rude odcienie wlosow, bo dobrze je podkreslaja, a takze tuszuja zarozowienia i zaczerwienienia na cerze ja tez mam nietypowe oczy, pomieszanie zielonych i piwnych (takie zolte :P ) z ciemniejsza obwodka i najlepiej rzucaja sie w oczy i blyszcza przy ciemnych brazach i czekoladowych odcieniach :) wczesniej malo kto zauwazal ich kolor -teraz kazdy sie dziwi ze jest taki kolor :D skoro lubilas siebie w brazie to pewnie wygladal w miare naturalnie i egzotycznie przy twoich oczkach :)

Gość kasztanowy
i koniecznie regulacja brwi

Gość Loczek brąz xD
na twoim miejscu zrobiłabym albo kasztan, albo orzechowy brąz

kruczy czarny czyli taki meega mocny czarny, ale pod warunkiem że nie jesteś blada, bo bedziesz jak trup wygladała, drugie wyjście to kasztanowy bo zielone oczka świetnie wygladaja w odcieniach rudego

Pomóżcie mi, mam jasną cere, i ciemno zielone oczy, moj naturalny to taki czekoldowy, jak mialam 7lat to mialam jeszcze blad, po czasie mi sciemnial, dodam ze mam juz 18lat, czy nadal moze mi pasowac blad? bo gdzie niegdzie mam pare blad wlosow:( Doradzcie Prosze Was! :)