Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się fatalnie

To straszne uczucie, kiedy ktoś wymienia nas na lepszy model...

Polecane posty

Gość czuję się fatalnie

Tak, zakochałam się, odbiło mi zupełnie. Nie wiem, dlaczego:O Poczułam się jeszcze gorzej, kiedy on zupełnie mnie olał. Po prostu przestał się odzywać. Została mi po nim skrzynka pełna maili, w których pisał, jaka jestem dla niego ważna i że mnie nie skrzywdzi, jakieś zdjęcia, drobiazgi. A teraz wymienił mnie na lepszy, młodszy model. Mówił, że jestem za chuda, a teraz prowadza się z kościstą, wysoką, śliczną dziewczyną z wielkim biustem. Najgorsze, że każdy normalny facet wymieniłby taką babę jak ja, na słodką, ładna laleczkę. Wcale się nie dziwię. Już niżej nie można upaść.

Gość wiem jak się czujesz
:(( tulę

Gość ofe rma
lepiej sobie zrobić unijny test :D

Gość Jak ja to dobrze znam
"mój" wymienił mnie na kościstego sobowtóra Dody- ale w wersji czarnej, z wielkimi silikonowymi cyckami, nadmuchanymi ustami i półmetrowymi tipsami. A mnie wciskał kit, ze lubi pulchne, naturalne blondynki- takie jak ja. Ja dałabym mu ciepło, miłość, troskę a on wybrał tę suchą jędze...

Gość nnaaaana
a ja zost wymieniona na malego karla z fryzura jak spod kosiarki wlosy stoja jej pionowo beznadzieja on 190 ona 150 zalosny widok! trzymajcie sie dziewczyny:)

Gość nnaaaana
wkurzona bardzo zona ---> dziekujemy za zrozumienie:P

Gość czuję się fatalnie
Problem w tym, że ten lepszy model faktycznie jest lepszy- ładniejszy na pewno:( Nigdy mi nic nie wychodzi.

Gość nnaaaana
w moim przypadku beznadziejny nie mowie to tylko ja ale wszyscy znajomi..no coz pewnie miala co innego co go przyciagnelo:P:(

Gość manicpanic
poczekaj dopóki ta cycolina nie kopnie elegancko twego byłego w zad :classic_cool:

Gość czuję się fatalnie
No najlepsze jest to, że on zbyt piękny nie jest... A ja i tak za nim szaleję:O

Gość nnaaaana
u mnie dowrotnie facet serio przystojny kazda sie za nim oglada a wzial sobie taka beznadziejna ahhh ale mnie skreca ze zlosci:(

najgorzej jest wtedy kiedy wymiana nastepuje na model znacznie gorszy...

Gość matko boskaaa
no coz z wiekiem wam starzeje sie podwozie

Gość nnaaaana
a ja sie czuje jak idiotka:(

Gość takie tam duperele...
Czyście na głowę upadły?????? Facet Was zdradza, olewa, kopie w dupę a Wy go kochacie???? Takie ścierwo????? Faktycznie, chyba rozpacz Wam rozum odebrała!!!! Zamiast beczec po gnoju marsz do fryzjera, kosmetyczki, po fajny ciuch i do klubu na podryw!!!! :D Powodzenia na polowaniu!!! :D

Gość czuję się fatalnie
Nie mam ochoty nikogo podrywać. Po co?:o Poza tym zawsze znajdzie się taka, co będzie chętna, dużo ladniejsza, z większym biustem. Na miejscu facetów tez bym taka wolała.

Gość 23232332
dlaczego dopiero po zerwaniu chodzicie do fryzjera i kupujecie nowe ciuchy a w zwiazku sie nie staracie ?

Gość czuję się fatalnie
Wręcz przeciwnie- ja się stresuję zawsze bardzo, i bardzo się staram. I nic mi nie wychodzi:( Całe życie jestem sama:(

Gość takie tam duperele...
Przestań się tak starac!!! Po cholerę dużo wkładac i dostawac jeszcze kopa na drogę???? Faceta należy olewac, a wtedy waruje przy Tobie jak piesek :D

Gość jacek1982
warują cioty a nie faceci hehehe

a ja będąc biednym studentem PP zostałem wymieniony na bogatego starucha, ja mogłem jej dać bukiet fiołków za 2 zł, a on wystawną kolację w Merkurym. Ale po latach, góra z górą się nie zejdzie, ale może się połączyć poprzez portal nasza klasa. Po latach dowiedziałem się , że moje dziewcze z tamtych lat, za ten bukiet fiołków oddała by dzisiaj wszystko co ma i dorzuciła, wydział Mat-Fiz-Chem, UAM..........

Gość kokdokasd
oj nie kazdego mozna olewac , uwierzcie mi ... Jednego faceta probowalam tą metodą zdobyc. Nie wyszlo, dal sobie spokoj ze mna ... Mimo tego ze momenty olewania przeplatałam z momentami dawania mu do zrozumienia ze chyba jednak nie jest mi obojetny. Mimo to, dal sobie spokoj. Tak wiec ostrzegam dziewczyny, nie olewajcie na siłę, bo to nie zawsze dziala.

Gość czuję się fatalnie
O czym piszecie? To szczeniackie gierki. Po co być w związku, gdzie trzeba udawać i robić z siebie kogoś, kim się nie jest? To nie jest żaden związek.

mam rozumieć, że to był \"związek\" mailowy?????? (wnioskuję po tym, co Ci po nim niby pozostało :D ) jesli tak, to na nic Cię nie wymienił, myslę, że to za dużo powiedziane, bo prostu urwał netowy kontakt i tyle - zdarza się

Gość czuję się fatalnie
Nie, to nie był związek "mailowy":O Ponieważ jego już nie ma, to zostały mi tylko zdjęcia, maile, i jakieś tam rupiecie. Nie widzę w tym nic dziwnego.

a to przepraszam - to faktycznie wymianił Cię na lepszy model ;) (chociaż "lepszy" to pojęcie względne) też się zdarza :) nic się nie martw, nie ten, to inny - tego kwiatu jest pół światu ;)