zestres 0 Napisano Lipiec 20, 2008 witam dziewczyny. mam takie pytanie. ogolnie moze zaczne od tego ze niedlugo wybieram sie z chlopakiem nad morze pod namioty. i nie chcialabym tam sobei ciagle zawracac glowy bardzo szybko odrastajacymi wloskami na nogach.... mam z nimi ogromny problem bo odrastaja mi w ekstremalnym tepie gdy ogole je rano to juz pod wieczor mam takie male kujace... a moja skora u nog jest bardzo wrazliwa i czesto pojawiaja sie na niej czerwone kropki i podraznienie. wiec nie wyobrazam sobie codziennnie golic nogi zwlaszcza ze bede tam pod namiotami.... czy mozecie w takim razie polecic mi cos odpowiedniego do bardzo wrazliwej i suchej skory moich nog? nom i tak abym nie musiala je golic codziennie (przynajmniej abym miala na wakacjach przez te 2tyg. problem z glowy :-( ) prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flyaway 0 Napisano Lipiec 20, 2008 Oj kochana na dwa tygodnie to spokoju raczej miec nie bedziesz. ja polecam wosk do depilacji. Kremu osobiscie bym nie polecala, przynajmniej u mnie nie sprawdza sie to dokladnie. lub tez depilator. Najlepiej chlodzacy, wtedy nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach