Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja222

komu spoznia sie okres wpisujce sie poradzimy sobie!

Polecane posty

ale zawsze mialyscie w maire regularne? ile wam sie spoznia?

Gość maniutek2206

Gość hahahahahahaha
banda idiotów

mnie sie spóźnia i cholera mmie bierze ! nie mogę wyjechać , bo musze poczekać w domu aż ciota mnie wymęczy przez 3 dni.

Gość maniutek2206
okres jeśli mi sie spóźniał przez ostatnie pół roku to góra 2-3 dni. Seks uprawialiśmy beż zabezpieczen. a i ostatnio sporo się odchudzałam.

wszyscy co chca krytykowac wypowiedzii innych osbob i nie maja zamiarru im pomoc nie wchodzcie tu poprostu!!! czy to takie trudne jestes wierzacyy to pomysl jak sie zachowujesz czy Bog by tak chcial!?????????

i jescze moze sie spozniac bo zrobilo sie cieplo:)

ja222 to do mnie? maniutek2206 a miałaś dni płodne? poza tym do zapłodnienia trzeba milinów plemników wprowadzonych głęboko do pochwy, więc nie masz się czym martwić

Gość maniutek2206
mam nadzieje, że nie jestem jednak w ciązy. Jutro rano zrobie test dla pewności. dziękuje za pomoc, bo wiem że moja wypowiedz może być głupia, ale ja naprawde sie boje, bo mam tylko 17 lat...

ja222 a czy Bóg chciał żebyś uprawiała seks przed ślubem? i rozsiewała błędne informacje na forach internetowych?:O poza tym ja w przeciwieństwie do Ciebie POMAGAM.

Gość maniutek2206
test wyszedł negatywny, ale okresu dalej nie mam:/ heh trzeba szybko lecieć do ginekologa

Witam! Mam pewnien problem i potrzebuje waszej rady. Więc okres spoźnia mi sie 8 dni. W tym miesiacu nie mialam zadnych sytuacji stresujacych a najwazniejsze jest to ze nie kochalam sie w tym miesiacu z moim facetem a jedynie stosowalismy petting. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży?

oj, ale zalezy jakie to były pieszczoty. jeśli on miał wytrysk i jakimś cudem, otarł sie o twoje narządy, to może. ale musiałby się postarać, żeby dotknąć wejścia do pochwy... test i po sprawie.

Mój chłopak nie miał wytrysku przy pettingu ale dopiero przy seksie oralnym. Niepokoi mnie to, że czytałam ze w płynie preejakulacyjnym znajdują się też plemniki. A poza tym czy to możliwe, że mógłby mnie zapłodnić w poprzednim miesiacu kiedy uprawialiśmy seks i wystąpił okres a dopiero w tym miesiacu sie nie pojawił?