Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja222

w jakim weku rozpoczęłyście współżcie?

Polecane posty

Gość 123456123456
było

i ile macie obecnie lat i jakiego zabezpieczenia na pocztku uzywaliscie?:P Ja tez 15,5;p

Gość buryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bury

tylko prosz mi nie pisac zze jestem idiotka itd bo w tkiem wieku... ja mialam chlopaka wtedy i jest do teraz bardzo go kochalam on mnie i nie dalo sie wytrzymac tego napiecia i ciekawosci swiata zreszta zabezpieczylismy sie gumka i bez zadnego wytrysku i to bylo chilowa inicjacja widzialam ze robie to z chlopakiem z ktorym zostane

Gość vkz
"chilowa inicjacja widzialam ze robie to z chlopakiem z ktorym zostane" do konca zycia :classic_cool:

Gość zdziraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jetes

tak z chlopakiem ktorym zostane:) za miesiac slub:)

i dalje namietna milosc jestesmy juz ze soba 6lat

sex jest dla odpowiedzialnych wiec jak bylam odpowiedzialna i moglam to robicw wieku 15lat

umhm.. ciekawe czy swojej córce tez kiedyś dasz paczkę prezerwatyw kiedy w wieku 15 lat stwierdzi że już czas... btw, dlaczego wszystkich swoich mądrości nie napiszesz w jednym poście tylko dzielisz po jednym zdaniu na kilka?

bo gdy napisze w jednym to nikt nie odpisze mi na wszytkie pytania:)

a czemu przy prawidlowym stosowaniu prezerwatywa nie miala by miec 100%skutecznosci?? jak ma...

no tak ale to juz nie jest wina producenta wiec producent sprzadajac sowje produkty ma pewnosc ze jesli przy poprawnym stosowaniu to daje 100%pewnosci a ty piszesz ze nie moze 100%

wskaźnik Pearla dla prezerwatywy wynosi 3 przy prawidłowym stosowaniu (wskaźnik Pearla czyli ilość kobiet które zaszły w ciążę przy stosowaniu danego środka antykoncepcyjnego przez okres roku)

no tak ale to juz nie jest wina producenta wiec producent sprzadajac sowje produkty zaraz z fabryki czy gdzies tam gwarantuje 100% skutecznosci ty piszesz ze nie moze 100% *

ale to tylko dlatego ze nie chce miec problemow w sadzie a w rzeczywistosci daje 100%

ja nie wiem czy niektórzy ludzie nie potrafią logicznie myśleć czy tylko nie potrafią logicznie przewidywać... ŻADEN producent środków antykoncepcyjnych nie może napisać na swoim produkcie że daje 100% pewności, po pierwsze ze względu na wskaźnik Pearla, po drugie właśnie ze względu na żartownisiów którzy robią dziurki w prezerwatywach, a poza tym.. jeśli na opakowaniu byłoby napisane że daje 100% pewności a jakaś kobieta przy stosowaniu zaszłaby w ciążę to mogłaby żądać milionowych odszkodowań od firmy.......

to jakim cudem zajdzie w ciaze przy prawidlowym stosowaniu?