Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszliwiesamotnaaaaaaa

kolejny samotny weekend

Polecane posty

Gość czarna woda
moze wychodz bardziej na imprezy lub pojedz na jakas wycieczke dla singli

pisalam ze w moim miescie nic takiego sie nie dzieje a do innego miasta jednak wolalabym pojechac z kims zwlaszcza ze imprezy to sie raczej wieczorami odbywaja a nie w dzien.

a nawet jak juz cos zorganizuja w moim miesccie to przychodzi dzieciarnia srednia wieku 16 lat

Gość ToraTora....
fvheruivuer - jak strzelisz focha i On zacznie znów się starać, to nie popuszczaj szybko... daj Mu szansę, żeby postarał się trochę dłużej i więcej... daj Mu odczuć,że to Jego przyzwyczajenie to nie jest norma w życiu.

Gość czarna woda
No ale jak nie masz z kim to jedz juz sama bo inaczej sie zapedzasz w kozi rog. siedzac w domu nikogo nie poznasz chyba, ze pana listonosza.

aha a wycieczki to organizuja z klubu seniora :-) wiem sa rozne biura podrozy ktore organizuja takie wyjazdy dla samotnych ale mnie na nie po prostu nie stac. ni jak nie pzystaje do modelu singla przedstawianego w polskich mediach. nie jstem niezalezna, nie mam dobrej pracy ba na dzien dzisiejszy nie mam jej wcale, nie mam wlasnego mieszkania mieszkam z rodzicami

Gość czarna woda
no to nie wiem, ale musiusz jakos wyjsc do ludzi. innego wyjscia nie ma.

wiesz jak mialam 2pare lat to sie moglam skusic na taka samotna wyprawe . teraz czuje ze to nie dla mnie. dzieci ktre kiedys uczylam jezdza na takie imprezy czy dyskoteki

Gość ++**++
czesc straszliwiesamotnaaaaaaa jestem w bardzo podobnej sytuacji mam 24 tez mieszkam z rodzicami i tez narazie nie pracuje i zadnych perspektyw na nawiazanie nowych znajomosci ale jestem optymistka i mam nadzieje ze to sie kiedys zmieni tylko kiedy?

tylko zadaje sobie pytanie jak to zrobic? jesli juz poznam kogos kto jest w podobnej sytuacji jak ja tzn tez jest sam to okazuje sie ze i tak razem nic nie mozemy zorganizowac bo ta osoba na nic nie ma ochoty itp. mowie mam jedna kumpele ktora zachowuje sie jak babcia 80 letnia, druga woli spedzac weekendy ze swoimi rodzicami (zreszta w jej towarzystiwe to i tak dlugo nie mozna wytrzymac jest osoba ktora duzo mowi nie dopuszcza nikogo do glosu i taki typ co to nie ona

tak ale Ty masz 24 lata a ja 32 wiec spora roznica . dzialaj dziewczyno poki mozzesz bo z kazdym rokiem coraz trudniej i nie mam na mysli tufaceta ale chociazby o zwykla znajoma z ktora mozna cos fajnego zorganizowac

a najgorsze jest to ze wiele rzeczy ktore kiedys lubilam robic juz mnie nie cieszy. np czytanie ksiazek, nauka jezykow obcych

Gość ++**++
straszliwiesamotnaaaaaaa jak sama wiesz dzialanie nie jest takie proste probuje ale kazde niepowodzenie zniecheca mnie do kolejnego dzialania

Gość ToraTora....
Straszliwiesamotna... jeśli już spedzasz czas siedząc w internecie naprawdę wejdż na portal randkowy... tam nie tylko szuka się faceta - tam zawiazują się tez przyjaźnie. Wiesz ile w tych czasach jest samotnych ludzi? Może znajdzie sie ktoś z sąsiedniego miasta? Ja tez byłam w takiej sytuacji, że wszystkie koleżanki zmężne i w tygodniu owszem - spotykalyśmy sie ale w weekend były zjęte, ale mnie internet pomógł. Oczywiscie nie od razu ale krok po kroczku.... co Ci zależy?

tak bywam na takich serwisach ale jak na razie nic z tego nie wyszlo

Gość ToraTora....
"Jak na razie"... - sama widzisz. Bo nic nie dzieje się od razu, czy na życzenie. Ja na takim serwisie poznałam faceta i byłam z Nim 2,5 roku. Nic z tego nie wyszło, ale na innym poznałam... mojego przyszlego Męża - ślub we wrześniu :) to nieprawda, że serwisy randkowe się nie sprawdzają, nie dzialają. Znam dwa internetowe małżeństwa - bardzo dobre. Wystarczy wejść na Sympatię, tam jest link dla ludzi, którzy na Sympatii się "znaleźli" i wstąpili w związki malżenskie - sama zobacz :)

ja dopiero wrucilem ze spaceru samotnego i tez samotnie spedzadzam samotnie wieczory weekendy :(

Gość oioi77
siedźcie jeszcze więcej przed kompem i narzekajcie ja jestem sam od dwoch lat, ale nigdy sie nie nudze, znajdźcie sobie jakies zajęcie oprocz narzekania i siedzenia na kafe, jest lato i marudzicie zamiast gdzies wyjechac potem przyjdzie zima i bedziecie marudzic, ze nie ma gdzie isc, bo pada, bo ciemno, bo zimno, a w doope z wami

Gość ToraTora....
oioi77 idź jeszcze się przejdź....

a ja mam dopiero niecale 22 i tez mi to juz przestalo przeszkadzac... po prostu niektory sa stworzeni po to, zeby im sie nie ukladalo. :/

Gość oioi77
@fvheruivuer: ja to sie dziwie, ze on jeszcze wytrzymuje takie traktowanie. Przytulanie, calowanie, rozpieszczanie..... ja to bym serio nie wytrzymal. Opamietaj sie, tylko go odstraszasz takim zachowaniem.

Gość ToraTora....
Każda kobieta ma takie życie uczuciowe na jakie zasługuje - to akurat tekst z filmu, ale jest w tym wiele prawdy. Jak nie przestaniecie jęczeć zamiast coś z tym zrobić to tak będzie zawsze.

Gość ToraTora....
zależy co kto lubi oioi77.... nie oceniaj wszystkich względem siebie...

Gość oioi77
@fvheruivuerja: ja wlasnie bym chodzil taki zdenerwowany, kiedy kobieta mi sie tak narzuca i co chwile pyta sie: kochasz mnie? mysle, ze facet nie ma cie juz w powazaniu, bo nie musi sie starac, bo widzi, ze co by nie zrobil dobrze czy zle, ty go i tak bedziesz kochac.

zycie jest do dupy wszystko jest do dupy nie moge sie z tym pogogzic dlaczego inni maja to czego ja nie mam to nie sprawiedliwe

Gość M.......................
cześć jestem szalenie samotną 26latką z centrum polski ;o*