Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca Ciebie

DLA CIEBIE

Polecane posty

Gość kochająca Ciebie

Kocham Cie!!!! Kocham Cie tak ogromnie że moje serce wyrywa się do Ciebie i pragnie być z Tobą w kazdej minucie mego życia. Tak dlugo juz jestesmy razem, tak dlugo juz mieszkamy ze sobą, a mi Ciebie ciągle mało, uwielbiam z tobą rozmawaić, milczeć, pracować i się bawić. Kocham się z Tobą kochać. Mogłabym bez przerwy się na Ciebie patrzeć. jesteś moim skarbem, największym szczęściem jakie mnie mogło spotkać. A teraz tęsknię za Tobą z całego serca!!!!!!!

Gość kiedys juz tu bylem
to było piękne. chciałbym żeby taka jedna piękna Pani kiedyś tez o mnie coś podobnego napisała...

Gość kochająca Ciebie
to jest autentyczne do mojego ukochanego :************ Kocham Go tak bardzo, że ... aż słow mi brak :P

Gość kochająca Ciebie
Ale On to wszystko wie dziecko drogie ;> Po prostu musiałam to z siebie wyrzucic... jest 1 facetem ktorego taaaaaaaaaaaaaak kocham :]

Gość kochająca Ciebie
masz problem? :D

Gość melni co z ciebie jak idiotka
dziwczyna pisze pozytywnie jest zakochana i chciala to z siebie wykrzyczec taka jest happy a ty co? zzdroscisz? ja piernicze co za babsko

Gość zolc z ciebie wyplywa
melni111 przestan piepr**ć zazdrosna czy co?? chce to niech sobie babka pisze....

Gość kochająca Ciebie
melni porąbiało cie? ja szkoda kretynko juz dawno skonczylam :O jestem z facetem od dawna mieszkam z nim kocham go i on mnie kocha a teraz wyjechal a ja sobie mialam ochote wykrzyczec ze go kocham co ci do tego? JESTEM SZCZESLIWA!!!!!!!!!!

Gość też tu byłam..
też było pięknie... Nie piszesz już wierszy...nic nie piszesz.Szkoda..

Gość BGBGBBCB