Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aga_24

zdradzi艂am...

Polecane posty

Go艣膰 i po co ci to
i zranisz go,bo to i tak sie wyda...naprawde,,,igrasz z ogniem i przeciagasz strune

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 negev
Rzeczowo wyja艣niam, dlaczego Aga 24 to podszywacz: Pierwszy szczeg贸艂 to d艂ugo艣ci penis贸w - na tym naj艂atwiej z艂apa膰 podszywacza. Przeci臋tna dziewczyna d艂ugo艣ci膮 fiuta si臋 nie interesuje a nawet je艣li - nie mierzy go linijk膮! Aga jednak wie, 偶e Przemas ma 21 cm a jej sado-maso kolega: oko艂o 17. Rozumiem, 偶e podczas tej pierwszej upojnej nocy znalaz艂a艣 czas na pomiary cz艂onka kolegi? Drugi szczeg贸艂: Dok艂adny opis "konserwatyzmu 艂贸偶kowego" Przemka. Wybacz, "dziewczyno", ale znale藕膰 w dzisiejszych czasach faceta, dla kt贸rego oral to zboczenie jest trudniej ni偶 znale藕膰 uczciwego polityka. My艣l臋, 偶e konserwatyzm Przemka mia艂 ci s艂u偶y膰 jako kontrapunkt dla wyuzdania swojego kochanka. Fa艂szem tr膮ci na kilometr. Trzeci szczeg贸艂: Biczowanie, lanie gor膮cego wosku, wzajemne lizanie ty艂ka - na pierwszej randce z koleg膮 z pracy. W dodatku b臋d膮cej zdrad膮. Zdecydowanie przedobrzy艂e艣, kolego. Plus dla ciebie, 偶e chcesz ubarwi膰 to forum. Pami臋taj jednak: tutaj wi臋kszo艣膰 wpis贸w pochodzi od facet贸w. Generalnie faceci z facetami dyskutuj膮, podrywaj膮 si臋, zwierzaj膮... Niekt贸rych 艂atwiej nabra膰, innych mniej 艂atwo... Podszywaj si臋, ale r贸b to profesjonalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 negev
Aha, jeszcze jedno - moim zdaniem, Ago 24 jeste艣 nie tylko podszywaczem, ale r贸wnie偶 prawiczkiem. 艢wiadczy o tym twoje do艣膰 naiwne i "podr臋cznikowe" podej艣cie do tematyki seksu i perwersji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wybaczcie ale
usmialem sie z tej calej reki w... 24 latka to chyba nie material na takie zabawy, a juz napewno byloby to b.trudne i wymagalo wiele przygotowan, cwiczen i generalnie staran;) pozatym to trzeba umiec robic... przedobrzona prowokacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koka1
dobre...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karoolek
negev Rzeczowo wyja艣niam, dlaczego Aga 24 to podszywacz: Pierwszy szczeg贸艂 to d艂ugo艣ci penis贸w - na tym naj艂atwiej z艂apa膰 podszywacza. Przeci臋tna dziewczyna d艂ugo艣ci膮 fiuta si臋 nie interesuje a nawet je艣li - nie mierzy go linijk膮! Aga jednak wie, 偶e Przemas ma 21 cm a jej sado-maso kolega: oko艂o 17. Rozumiem, 偶e podczas tej pierwszej upojnej nocy znalaz艂a艣 czas na pomiary cz艂onka kolegi? Drugi szczeg贸艂: Dok艂adny opis "konserwatyzmu 艂贸偶kowego" Przemka. Wybacz, "dziewczyno", ale znale藕膰 w dzisiejszych czasach faceta, dla kt贸rego oral to zboczenie jest trudniej ni偶 znale藕膰 uczciwego polityka. My艣l臋, 偶e konserwatyzm Przemka mia艂 ci s艂u偶y膰 jako kontrapunkt dla wyuzdania swojego kochanka. Fa艂szem tr膮ci na kilometr. Trzeci szczeg贸艂: Biczowanie, lanie gor膮cego wosku, wzajemne lizanie ty艂ka - na pierwszej randce z koleg膮 z pracy. W dodatku b臋d膮cej zdrad膮. Zdecydowanie przedobrzy艂e艣, kolego. Plus dla ciebie, 偶e chcesz ubarwi膰 to forum. Pami臋taj jednak: tutaj wi臋kszo艣膰 wpis贸w pochodzi od facet贸w. Generalnie faceci z facetami dyskutuj膮, podrywaj膮 si臋, zwierzaj膮... Niekt贸rych 艂atwiej nabra膰, innych mniej 艂atwo... Podszywaj si臋, ale r贸b to profesjonalnie. ---------------------------------------------------------------------------------------- A mnie tam wsio rawno czy to podszyw czy prawda , dziwi mnie Wasze podejscie jednak do owych podszyw贸w jak i powyzsza dedukcja tu juz zupe艂ny looll ... Dziwi Cie to co robila na pierwszej randze z koleg膮 z pracy ? naprawd臋 - to tylko potwierdza to co ja z kolei zawsze pisze i m贸wie - nie zakladaj bo zalozenia mog膮 byc b艂edne !! W kwesti wielkosci fiutka ...tu te偶 mnie rozbawiale艣 , bo zalozyle艣 ze owe 21 cm to jest podane z cyfrow膮 dokladnosci膮 , a wystarczy po艂ozyc podczas zabaw fiuta partnera na swej d艂oni wiedzac przy tym ile owa d艂on ma cm dlugosci mierzona raz w zyciu od nadgarstka do konca najd艂uzszego palca i juz masz skale por贸wnawcz膮 , wiec jesli fiut pzremka by艂 tak dlugi jak jej reka i ma 17 cm , to jesli fiut krzyska jest wiekszy to jzu latwo dopatzrec sie ile wiekszy i podac np 21 cm ale jak widze wielu ma z tym problem (usmiech) Co do kwesti znalezienia chlopaka kt贸rego brzydzi sex oralny - tu te偶 sie myslisz , jest ich calkiem sporo , ja jzu znam conajmniej 3 a to tylko ja marna istota z milion贸w . Oczywiscie to co piszesz tez moze byc prawd膮 , tyle , ze Ty to chyba jestes o niej pzrekonany .... (usmiech)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karoolek
wybaczcie ale usmialem sie z tej calej reki w... 24 latka to chyba nie material na takie zabawy, a juz napewno byloby to b.trudne i wymagalo wiele przygotowan, cwiczen i generalnie staran pozatym to trzeba umiec robic... ------------------------------------------------------------------------------------------- tu znowu kto艣 sie myli !! zadna trudnosc , zadnych wielkich przygotowa艅 ! jedne mog膮 inne nie bardzo

Udost臋pnij ten post

moja dedukcja to LOL? watch this: Karoolek pisze: \"wystarczy po艂ozyc podczas zabaw fiuta partnera na swej d艂oni wiedzac przy tym ile owa d艂on ma cm dlugosci mierzona raz w zyciu od nadgarstka do konca najd艂uzszego palca i juz masz skale por贸wnawcz膮 , wiec jesli fiut pzremka by艂 tak dlugi jak jej reka i ma 17 cm , to jesli fiut krzyska jest wiekszy to jzu latwo dopatzrec sie ile wiekszy i podac np 21 cm\" :) :) :) Tekst powy偶ej to najwi臋kszy, najzajebistszy LOL jakiego widzia艂em. Jeste艣 niepowtarzalny, Karoolek. (=Aga 24)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 michalek82
juz pieprzysz g艂upoty! niby jak ca艂a 艂apa mu wlaz艂a? nie wymyslaj, tylko przyznaj co tam wlo偶y艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 zdradzi艂am
mam 25 lat, m臋偶a... podobne zainteresowania, razem s艂uchamy b. ci臋zkiego brzmienia, a w sexie jest ok. tylko ja jestem jaka艣 nie wy偶yta i ci膮gle mi ma艂o. Uwielbiam dominacje faceta, kiedy to on wie co ma ze mna zrobi膰. A m贸j m膮偶 taki nie jest bo jak on twierdzi nie lubi nikogo do niczego zmusza膰 :( Wiecie, na pocz膮tku naszego zwi膮zku to chyba jakies pozory udawa艂 :/ Ja te偶 zmieni艂am prace, pozna艂am fajnego kolesia kt贸ry w przeciwie艅stwie do mnie s艂ucha techniawy. Ja te偶 zacz臋艂am muwi膰 偶e na jak膮艣 impre bym sie przesz艂a... i przeszli艣my si臋. Po tej imprezie (bez sexu) nie mogli艣my wytrzyma膰 i kilka dni p贸偶niej zrobili艣my to u niego w domu. By艂o to co艣 co nas razem przyci膮gn臋艂o... ostry sex. Oczywi艣cie my przy pierwszym r偶ni臋ciu nie jebali艣my si臋 tak ja opisuje to autorka, ale by艂o bosko, po kilka razy w ci膮gu nocy... P贸偶niej zrobilismy to jeszcze z 5 razy... Od takiego go艣cia od razu wyczu艂am 偶e ma "du偶e jaja" i wie co to znaczy sex. A m贸j m臋偶us, no c贸z, powiedzia艂am 偶e s膮 prywatne imprezy w restauracji i musia艂am zosta膰 do rana ( ja jestem kelnerk膮 w durzym mie艣cie na Wyspach)

Udost臋pnij ten post

analiza krytyczna powy偶szej wypowiedzi: Jest to wypowied藕 sp贸jna, pozbawiona mankament贸w opisanych przeze mnie wcze艣niej. Daje prawie doskona艂e z艂udzenie autentycznej wypowiedzi kobiety. Ma jeden podstawowy feler: Piszesz, 偶e zrobili艣cie to "z 5 razy"... To dok艂adnie nie pami臋tasz? Jeste艣 wiaro艂omn膮 m臋偶atk膮 i nie wiesz ile razy to by艂o? Nie jeste艣 pewna? i jeszcze drugi drobiazg: "Po tej imprezie (bez sexu) nie mogli艣my wytrzyma膰 i kilka dni p贸偶niej zrobili艣my to u niego w domu" - a par臋 zda艅 dalej: - "A m贸j m臋偶us, no c贸z, powiedzia艂am 偶e s膮 prywatne imprezy w restauracji i musia艂am zosta膰 do rana". To ostatecznie kiedy to zrobili艣cie, TEJ NOCY, czy par臋 dni p贸藕niej? Widzisz, kole艣? Ka偶dy podszyw da si臋 wykry膰... Nie trzeba Sherlocka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurwoD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 zdradzi艂am
pisa艂am z 5 razy bo nielicze szczeg贸艂owo "na p臋czki ka偶dego zaliczenia" nie rozdrabniam si臋, po drugie nie jestem na spowiedzi i podchodze do tego na luzie w tej wypowiedzi. Po drugie, takich "prywatnych imprez" by艂o kilka o kt贸rych m贸wi艂am m臋偶owi. Nie zrobili艣my tego tej nocy na imprezie.OSTATWCZNIE ZROBILI艣MY TO pare dni p贸偶niej , i jeszcze kilki dni p贸偶niej te偶. Je艣li chcesz wiedzie膰 szczeg贸艂owo to jednej nocy kochali艣my sie ze 3, czasem 4 razy. A tych nocy by艂o z 5 :) teraz rozumiesz, g艂膮bie???? Ty masz jak膮艣 psychoze kole艣...!!!!! Jakie艣 zajebane analizy robisz czy co??? Wi臋c nie oceniaj innych po ich wypowiedziach! Ty chyba na prawde nie masz co robisz... Wiesz co? za艂贸偶 sobie sw贸j w艂asny topik i zacznij chrzani膰 o podszywaczach. Zreszt膮 wali mnie to co Ty piszesz. Ten topik nie po to jest aby si臋 przed tob膮 t艂umaczy膰. WYPAD !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga_24
jessu.. jak nie Emil to inne jazdy!!! Ku*wa ludzie na luz troche bo to nudne troche! a top machn膮艂am z 2 powodow przynajmiej: by sie wygadac, bo z najbli偶szymi o takich rzeczech to masakra i by pozna膰 zdanie ludzi ktorzy sie mogli znalesc w podobnej sytuacji.... no ale zawsze sie znajda krytycy co twierda ze to prowo. oki zlewam was bo na tyle was cenie. papa mato艂y, w szczeg贸lno艣ci Negev, wielki pan Sherloch Holmes, co spiski wykrywa. ty kolo, moze sie w CIA zatrudnisz, wow, ale by po偶ytek by艂!! buahahahaha!!! FRAJER:-)))) co do dlugosci fiutk贸w?! no to pisa艂am raczej na tzw: "oko", to wszystko! ok! tlumaczyc sie dalej nie chce mi sie. Widze ze osoby takie jak m.in. Karoolek czy 'ja te偶 zdradzilam' moga konwersowac w normalny cywilizowany sposob. dzieki za to!!! na to czekalam a nie na kritique ze co艣tam bo co艣tam :-( sorry chcialabym zobaczyc polskie spoleczenstwo jak by mialo podobny problem, ca艂e spo艂eczenstwo (bo przecie偶 te偶 polka jestem) w takiej sytuacji, czy by ascetycznie sie uchowywa艂o czy szua艂o spe艂nienia... oj ciekawe, oj bardzo ciekawe... a wogole to cieszmy sie zyciem, mamy tylko jedno.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co za kompletne bzdury
tak tak, a ogolnie to wsadzil Ci w tylek arbuza, ale to tez norma na pierwszej randce;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta C.
ale jakiej "pierwszej randce"??? kurde czy wy macie problem z czytaniem??? przecie偶 autorka napisa艂a ze umowili sie na sex, ostry sex. randka to chyba najpierw poprzedzona jest kolacj膮, kinem, i takimi innymi. a tu by艂o tylko ostre r偶ni臋cie we wszystko :-) w kanona randki mi to nie pasuje. a co ja o tym s膮dze? chyba wola艂a bym sie rozstac by uczciwie sie spe艂nia膰 w tych fantazjach ni偶 zdradza膰, no ale ka偶dy robi jak woli, nie pochwalam ale i nie pot臋piam... co do seksu? owszem uwielbiam ostro, mocno i zdecydowanie, ale bez elementw s-m, mi moj facet to zapewnie wiec nie szukam niczego na bokach. Negev Sherlocku jeste艣 zwyk艂ym palantem, za艂o偶e sie 偶e jeste艣 jakim艣 brzydkim sfrustrowanym prawiczkiem przed 30-k膮 ktory lubi sie wym膮drza膰 ale tylko w necie bo w realu to jaj nie masz, ot zwykla ciota. Pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O KAROL
karolek! tu jeste艣 tak cie szukam "wyuzda艅cu" a dzi艣 w nocy kt贸re cistko "wyrucha艂e艣" cytuj臋 ciebie lubisz to s艂owo 偶onke czy kochanke detektyw z ciebie myslisz ze to facet pisa艂 bo kobiety nie mierz膮 fiutk贸w ale dobre! to ja jestem chyba facetem bo mierz臋 m贸j ulubiony ma 14,5 jest szalonym krasnalem a 19,5 wspominam bez entuzjazmu bo czasami bola艂o 20 lat walczy艂e艣 z "偶膮dzami" i przegra艂es, jaka szkoda wr贸c na kochnki t臋sknie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karoolek
negev Tekst powy偶ej to najwi臋kszy, najzaj**istszy LOL jakiego widzia艂em. Jeste艣 niepowtarzalny, Karoolek. (=Aga 24) -------------------------------------------------------------------------------------------- Ty jeste艣 naprawde zabawny , czy tez zabawna , myslisz tak waskotorowo , biorac jedynie pod uwag臋 wlasne myslenie jak i mozliwosci i偶 normalnie strach sie ba膰 ! wez moze teraz poszukaj moich post贸w i je zanalizuj - kolezanka, kt贸ra za mna teskni , ze az mnie na forum szuka Ci w tym pomoze ! Witaj steskniona za mn膮 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karoolek
nagev Jeste艣 wiaro艂omn膮 m臋偶atk膮 --------------------------------------------------------------------------------------------- a to jak wydedukowales , pewnie jak wszystko inne (loll)

Udost臋pnij ten post

Sie macie ludzie! Nie przekonali艣cie mnie swoimi czerstwymi tekstami. Nadal twierdz臋, 偶e 偶adnych "zdradzaj膮cych" Pa艅 nie by艂o, a teksty te pisali faceci. Nie uwa偶am, by by艂o w tym co艣 z艂ego, ale moim prawem jest wyszydzanie waszych nieudolnych pr贸b prozatorskich. Wi臋kszo艣膰 krytykuj膮cych mnie wpis贸w pochodzi od jednej osoby. Do "Marty C." - Ty te偶 zabawi艂a艣 si臋 w Sherlocka Holmesa (dobrze, 偶e nie w Johna Holmesa) :) i postanowi艂a艣 wydedukowa膰, kim jestem. Piszesz, 偶e jestem: brzydkim - informuj臋, 偶e jestem 艣rednio urodziwy. 呕aden ze mnie Quasimodo sfrustrowanym - oooo taak, frustracje dopadaj膮 mnie cz臋sto prawiczkiem - musz臋 Ci臋 rozczarowa膰 przed 30-tk膮 - mniej wi臋cej masz racj臋 kt贸ry lubi si臋 wym膮drza膰 w necie - i to jak bo w realu to jaj nie mam - g贸wno prawda, mam jaja zwyk艂a ciota - j.w. (g贸wno prawda) Jak widzisz, masz ca艂kiem spor膮 skuteczno艣膰! Powinna艣 zosta膰 detektywem, albo przynajmniej urz臋dnikiem skarbowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dmitrij jebaczew
:) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta C.
oj Negev, chyba detektywem inwektywem z radia wawa :-P nie rozumiem skad w tobie tyle krytycyzmy i sceptyzmu to wpisywanych tutaj post贸w... czy masz jaja? w to nie w膮tpie, fizycznie ka偶dy facet taki narz膮d posiada, a czy psychicznie, hmmm tu bym sie zastanowi艂a... :-) do autorki: jak napisa艂am wczesniej, nie pochwalam cie ani nie pot臋piam aczkolwiek jak czytam twoje wpisy i widze ze chciala by艣 spr贸bowa膰 seksu z dwoma facetami na raz, no to mnie ju偶 odrobine przera偶a, mnie nigdy co艣 takiego nie kr臋ci艂o a wrecz odwrotnie :-/ no ale ka偶dy robi jak lubi..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bujda na k贸艂kach
偶adna nie daje sobie r臋ki w ciipe wk艂ada膰 na ierwszej randce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mapett
Sam jestes bujda na kolkach z ta randka. Bo to wg mnie zadna randka nie byla a poprostu ustawka na ostry dupcing, wiec parka sie wy偶yla w najbardziej odwalone sposoby i nara. To mniej wiecej tak jak chlop idzie do burdello, zamawia panienke, ustala co chce robic, placi i jaaazdaaa w doope, jape, pipe czy oczodo艂y;-) A czy ten top to prowokacja? podszyw? A chooy tam wie,w tym popierdooolunym 21 wieku wszystko sie mo偶e zdarzyc, nawet chwalenie sie na blogach czy forach jak sie r膮bie na lewo swojego ch艂opa lub 偶e sie mialo 艂apk臋 w pee藕dzie he he he:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FOTO DLA WAS
"robilismy wszystko: oral, 69, anal. " to 69 nie jest oralem? qrwa chyba bede musia艂 poczytac co to jest seks na wikipedii tak jak Ty to zrobi艂es (as) dzieciaku. qrwa musze sie dokszta艂cic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slawik
Tak apropo czasem mozna sprawdzic kogos po pytaniu pomocniczym do has艂a-czase. Ale tu ciekawe pan Aga_24 vel eml1983 z pytaniu ma cos takiego "jaki masz cz艂onek? " No chyba ze jest hemafrodyt膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AGA_24
ss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga_24
to wy偶ej to nie ja. ehhh, widze 偶e to forum to jedem wielki syfff, wszedzie ka偶dy widzi podszyw lub prowokacje. fakt faktem net daje du偶膮 doze animowo艣ci i mozna naprawde pisa膰 du偶o. widze te偶 ze moje mailowe konto zosta艂o ju偶 prze艣wietlone, hehehe 1) eml = emil... a mo偶e emilia??? nikt z g艂膮b贸w to tutaj pisz膮cych na to nie wpad艂??? 2) konto stworzy艂am w艂a艣nie do takich rzeczy jak tego typu fora itp. mowy nie ma ze oficjalnego maila bym poda艂a.. a mo偶e by艣cie chcieli mail taki: imie.nazwisko@nazwafirmy.pl ??? 3) has艂o pomocnicze??? ojej! a to feler! ale偶 m臋skie zapytanie mam, no to wyja艣niam: http://www.youtube.com/watch?v=VAP6dyMcvtg ta rozmowa 2 homo by艂a 艣miechowym hitem wsrod znajomych a 偶e konto tworzy艂am z wy偶ej wymienionego powodu to i has艂o-pomoc bzdurne... mapett, zwyk艂y cham z ciebie i nic wi臋cej, negev, Ty jesli ju偶 w臋szysz szwindel to przynajmiej kulturalnie o tym piszesz, nie wrzucaj膮c od ku.rew i dziwek..

Udost臋pnij ten post