Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy222

Prosze pomorzcie mi tylko jedno slowo a bede spokojniejsza

Polecane posty

Gość pomocy222

Prosze pomorzcie mi prosze bo ja sie z nerwow az trzepie zawsze (od pol roku)mialam cykle regularne mniej wiecej co 27-29dni teraz spoznia mi sie miesiaczka juz 5dni wiem ze nie moge byc w ciazy robilismy to z gumka i tylko chwile 24 i 26dnia cyklu wiem teoretycznie myslam ze to beda dni nieplodne bo lczylam ze 29dnia dostane okres sprawdzalismy gumke nawet ja nadmuchiwalismy mozzecie mi pomoc dajac przyklady ze wam tez sie spoznia okres bo jest cieplo bo ja podejzewam ze kapalam sie w wodze opalalm i temu moze sie spoznia czy ktos tak ma ze jezeli jest cieplo spoznia sie okres wam prozsze!!!!!????????? ja w sumie sie nie stresuje ale te mysli mnie przerazaja

Gość jagdula
po co ty w kółko zakładasz te topiki z jednym tematem, to jakis nałóg, choroba ?

Gość Clarka albo naśladowczynie
clarki!:o

Gość pomocy222
o co chodzi zalozylam tylko jeden .. pomorzecie mi ktos

Gość pomocy222
aha no i byl wytrysk

Mi też się spóźnił o 3, 4 dni. Jako zabezpieczenie przed ciążą stosujemy tylko Naturalne metody planowania rodziny i nie dość że dostałam okres 3 dni po terminie to jeszcze faza lutealna mi się wydłużyła z 14 do 17 dni. Chyba to to słonko jednak. Jak masz wątpliwości to zrób sobie test ciążowy.