Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia_Sylwunia

Mój krótki, niewysłany list do Łukasza...

Polecane posty

Gość Sylwia_Sylwunia

Najdroższy Łukaszu! Tak bardzo Cię kocham, że chyba już popadłam z tej miłości w obłęd.Kocham Cię i nic tego nie zmieni !Nic też na to nie poradzę :( Takie uczucie we mnie wzbudziłeś, świadomie mnie w sobie rozkochiwałeś i udało Ci się ! A teraz mnie odrzucasz . Nie rób tego ! Nie wiem, czy spotkasz w życiu kogoś, kto pokocha Cię tak mocno, jakja. A kocham Cię bezgranicznie i bezinteresownie, nie stawiam Ci żadnych warunków, chcę tylko, żebyś był... po to bym mogła dać Ci całą siebie .Chcę tylko poczuć, że coś dla cCiebie znaczę, że mnie kochasz... Bo ja Ciebie bardzo, nigdy tak nikogo nie kochałam. Zrobiłabym wszystko by móc z Tobą być.Nawet nie wyobrażasz sobie, jak trudno mi znieść to, że mnie odrzucasz. Wiem,że może miałam kiedyś szansę i poniekąd ją straciłam... ale przecież Ty byłeś wtedy z Alicją ! Nie chciałam uczestniczyć w zdradzie, być 3 bokiem trójkąta. Wiedziałeś o tym. A teraz, gdy zerwałeś z Alicją - ODRZUCASZ MNIE. Dlaczego ?! Cierpię, wiesz ? Kocham i zarazem cierpię. Kocham i nienawidzę siebie za to ! Ale tli się w moim sercu jeszcze nadzieja, że ... no własnie sama nie wiem :( Wiem tylko jedno, bardzo mnie zraniłeś ! A ja nadal Cię kocham. Sylwia.

Gość Sylwia_Sylwunia
😭

Gość tegesszmeges
dobrze ze nie wyslalas

Gość nieokielznana
lepiej napisz cos w stylu ''wroc a bede ci obciagac do konca zycia codziennie tak mocno ze zyly na fiucie ci pekna''

Gość Sylwia_Sylwunia
O jejku, nazwijcie to jak chcecie, może to i mdłe wypociny , pisałam to co czuje a wysylac tego nawetniezamierzałam

kochana autorko, to najpiękniejszy list na świecie, a dlatego właśnie,że płynie prosto z serduszka, ja też tak wyrażam uczucia, w sumie możesz wysłać mu to, tylko nie znamy go i nie wiem jaka będzie reakcja ,ale po imieniu widać nie powinien Cię posłać jak najdalej ;))