Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za zycie

Moja matka chce żebym się jak najszybciej wyprowadziła

Polecane posty

Gość co za zycie

Świetną mam mamusię,co?Wiem,że muszę,kiedyś trzeba,też nie chcę całe życie siedzieć w domu,ale to nie jest tak łatwo z dnia na dzień wyjechać do obcego miasta,w którym nawet nigdy nie byłam,zameszkać w obcym mieszkaniu i iść do pracy :( Ją nie obchodzą moje uczucia tylko kasa :(

Gość to jeszcze jest nic
dzis sie dowiedzialam, ze mam skonczyc studia, na ktore tyle (!) od nich (!) ciagne (!) i sie ustatkowac, a dodam ze od roku sama na siebie pracuje i utrzymuje sie na studiach dziennych w obcym miescie. a jestem na 2 roku. dzis mi powiedzieli, zebym nawet nie liczyla, ze wyprawia mi kiedykolwiek jakies wesele, jak chce sie wiazac, to sobie moge skromne przyjecie zrobic, jutro jade do stomatologa, a matka mi dzis powiedziala- twoj wybor, ale jak jutro wroce z pracy i nie bedzie obiadu- mozesz sie pakowac, bez ciebie sobie tezx poradzimy, a jak musisz tu siedziec w wakacje, to masz robic.

Gość u mnie matka chce mnie
na siłe utrzymać w domu,za rok biorę ślub a ona nie chce słyszeć ze sie wyniose jednak to nie z dobrego serca tylko ze strachu ze może mi sie ułozy,poki nie pracowalam wygarniala mi kazdy grosz,studia tez... widac niektóre mamuśki sa takie "kochające" . wiem co czujesz i współczuję

ijeee skad ja to znam? mi nie kaza sie jeszcze wyprowadzac ale isc do pracy owszem - tylko ze ja szukam od jakiegos czasu i nie umiem znalesc a to nie takie latwe jak mi daja pewne warunki (np. nie moge byc barmanka bo mam pracowac w dzien a nie ''szlajac'' sie po nocach ) :( ;O

Gość co za zycie
A myślałam,że tylko ja taką mam.Powiedziała,że chyba ne myślę,że będzie trzymać dorosłą babę i ją utrzymywać.A ileż ja ją kosztuję,nie pamiętam kiiedy dostałam od niej jakegoś ciucha.Chętne poszłabym do pracy tutaj,ale nic nie ma,a strasznie mi ciężko wyjechać :(

Gość ile masz lat ze jeszcze
mieszkasz z matka?:o

Gość ja jestem dzień w dzień
mój mąż ma taką matkę jesteśmy już co prawda 18 lat po ślubie ale... w dzień naszego ślubu, przywiozła jego rzeczy osobiste w worku i zostawiła w domu moich rodziców szok!!! moja mam płakała jak tak może matka postąpić jesteśmy szczęśliwym małżeństwem jakieś pół roku temu powiedziała, że powinniśmy się nią zaopiekować nigdy mój maż a tym bardziej ja nie interesowaliśmy jej zawsze uważał nas za nieudaczników chociaż radzimy sobie bardzo dobrze zawsze traktowała nas z góry powiedziałam jej: nigdy nie widziałaś we mnie człowieka, więc teraz nie doszukuj się we mnie człowieczeństwa

Gość co za zycie
Jeszcze?Dopiero co zdałam maturę :O Moja siostra jest na trzecim roku studiów i jakoś nikt od niej nie wymaga żeby sie wynosiła

Co za wyrodne matki :(. Mieszkałam z rodzicami do dnia ślubu, nigdy nie usłyszałam, że jestem niemile widziana w rodzinnym domu. Jak się wyprowadziłam do męża, moja mama dwa tygodnie płakała, jak po stracie kogoś bliskiego. To co piszecie, nie mieści mi się w głowie :O.