Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczemu tak jest

Dlaczego faceci potrafią biorą zbiorowy prysznic nago?

Polecane posty

Gość dlaczemu tak jest

No np. na basenie... W męskiej przebieralni zawsze faceci latają kompletnie nago i wcale się tym nie przejmują, czy ktoś obok ma większego... a w damskiej większość kobiet szczelnie zakrywa się recznikiem zeby tylko kawałeczka piersi nikt nie zobaczył... Czemu tak jest? Jakies pomysly?

Gość ja jestem dzień w dzień
na basenie i się nie zakrywam i żadna babka która jest też nie robi tego moze dlatego że mamy ok 40-tki i przychodzimy pływać potem prysznic ubieranie i do do domu

Gość to jest dopiero oblesne
jak takie stare babska łażą gołe, pokazując wszystkim cyce wiszące przy kolanach, budyniowaty, ogromniasty tyłek i wielką jak stodoła cip*ę. :(

Gość bo baby są
strasznie zakompleksione:O nie wiedziałeś tego i bardziej niż faceci zwracają uwagę na wyglad.

Gość ja jestem dzień w dzień
hahaha tylko zakompleksione młode durne dziewuchy mogą tak pisać

Gość tylko ona
musze wejsc kiedys do meskiej szatni i to sprawdzic....

Gość bo baby są
wejdź a zobaczysz że faceci na to nie zareagują negatywnie a gdy facet wszedł do damskiej.....:O

ja tez chodze na basen prawie codziennie i nikt sie nie zakrywa.nikt tez sie nie gapi.wszystkie chodza nago,czesto sie jeszcze maluja i dopiero potem ubieraja,jak komu wygodnie. od malych dzieci az po staruszki ze zniszczonymi cialami. no i co?

Gość bo baby są
w dużych miastach moze jest troszkę lepiej ale na prowincji to jedcna wiocha

Gość qwertyjmnbvc
dam glowe ze faceci moze i tego nie pokazuja ale na pewno porownuja ktory ma wiekszego :P a co do starych bab to sie zgadzam, tez mnie obrzydzaja obwisle cyce i paskudne tylki ale tak samo ze starymi dziadami, fuuuuuuuuuu

mnie nie obrzydzaja. gdybym musiala ich dotykac,to co innego...ale w lazience,w szatni? normalnie nago rozmawiam z kobietami,stare czy mlode,grube,obojetnie.nie zwracam uwagi,nagosc jest dla mnie czyms najnormalniejszym w swiecie.

Gość klubłaxnia
a co robicie jak jestescie w saunie? siedzicie w ubraniu? przecież w saunie nagość to coś naturalnego i nikt nie robi z tego problemu, wiadomo nie każdy jest młody, piękny i zgrabny, z tolerancją u nas nadal jest źle.

Gość tyutyutyu
no to z takim podejsciem to po cos ie myc i w ogole jakikolwiek czesci ciala golic, w koncu kazdy po jakims czssie bedzie brudny.. :O raczej do psychologa ten kto uwaza ze mozna chodzic zarosnietym i oblesnym przy ludziach