Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaa

dziwny okres

Polecane posty

Gość zdziwionaaa

zawsze mam okres 5-7 dni. dzis mam 3 dzien i mialam rano tylko lekkie krwawienie. pierwsze 2 dni mialam jak zawsze bardzo mocne krwawienie. 3 dnia zawsze tez mialam jeszcze krwawienie no nie tak duze jak w 1 czy 2 dniu ale zawsze bylo. skad takie zatrzymane okresu? kiedys mi sie tak zdarzylo ze w 4 dniu prawie nic nie krwawilam i dopiero wiecej w 5 no ale w 3 mi sie tak nigdy gwaltownie nie zatrzymal okres

Gość idz spac dziecko

Gość zdziwionaaa
ja juz dawno nie jestem dzieckiem

Gość młody ciągle robi mi nazłość
Mam 40 lat baby nigdy nie miałem, mieszkam w Lublińcu pracuje na cegielni zbijam palety młody ciągle robi mi nazłość zarabiam 800 zł na miesiąc kupiłem se ostatnio wierze której do tej pory nie umiem obsłużyć i rower górski którym jeżdżę tylko w koło domu bo sie boje jeździć po ulicy, mieszkam z mamą i tatą bije konia od 13 roku życia i chyba prędko nie przestane od tego bicia ch*j mi sie skrzywił prostuje go raz na tydzień w imadle jak leje to za kibel bo nie trafiam bije konia 5 razy na dzień smar wycieram papierem toaletowym, gołej baby w życiu na oczy nie widziałem w pracy szafkę odwracają mi do ściany brudas sie nademną znęca nie mam auta moja mama ma 89 lat i juz niedomaga ojciec podobnie - co będzie jak padną skończyłem szkołę górniczą raz w życiu byłem w Bułgarii wróciłem z niej czarny jak smoła jak mam urlop to patrzę z mamą i z tatą na sejm oraz bije konia nie będę miał baby bo nie miał bym jej za co utrzymać konia zamierzam bić aż się będzie dało później będę go wspomagał Gentosem albo Prostamolem Umo, a jak juz to nie będzie na niego działać zamierzam prostować prostatę prostownicą !

Gość upppppppppppppppp

Gość upppppppppppppppp
nikt tak nie mial?

Gość ochłodnij kobieto
może przebiegnij sie dookoła bloku:O twój organizm to nie szwajcarski zegarek i jeszcze nie raz będziesz miała inną @ niż "ZAWSZE"

Gość kjhkjh
nic szczegolnego sie nie dzieje.to zaburzenia hormonalne.tak powiedzial mi ginekolog.u mnie bylo ciut inaczej .skonczyl mi sie okres ,minal jeden dzien juz nawet plamien nie bylo.minal nastepny ....i wieczoerm normalny okres nie jakis tam koncowki i plamienia.o 20 wparowalam do poczekalni i cudem nie przyjal.zbadal i stwierdzil ,ze czasem tak bywa .hormony fiksuja.leczenia wymaga jezeli chcesz zajsc w ciaze lub co miesiac dzieja cie cuda z okresem. pozdrawiam

Gość upppppppppppppppp
poskakalam troche na skakance i okres wznowil sie. tak wiem ze organizm to nie zegarek szwajcarski ale ja troszke przywyklam do regularnych (prawie zawsze) okresow tak ze jak cos sie dzieje innego to zaraz panikuje

Gość no i jak będziesz tak panikowa
ć ,to wtedy właśnie organizm będzie ci szwankował;)