Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listek na drzewie

potrzebuje rady - Anglia

Polecane posty

Gość listek na drzewie

mam zamiar odwiedzic na kilka dni Anglie prosze o rady: - gdzie mozna tanio nocowac? (to moj glowny problem!) - co mozna ciekawego tam zobaczyc? - jakies dobe zarcie...? chodzi mi o okolice gdzies pod Londynem, Bedford bardzo prosze!

Gość listek na drzewie
a kuku! odpowie ktos?

Gość listek na drzewie
no dobra, nie bede poganiac bede tu zagladac z nadzieja, ze ktos w koncu mi cos odpisze mam jeszcze tydzien do wyjazdu

Gość listek na drzewie
up

Gość listek na drzewie
bardzo prosze!

Gość atjgm
najtaniej do tej pory nocowalam w hostelach,mozna znalezc na necie ok.20funtów za noc,co warto zobaczyc-nie mam pojecia bo mieszkam daleko od Londynu(na szczescie).Bylam w Londynie i nie chcialabym tam mieszkac. Dobre zarcie?nic godnego polecenia (przynajmniej dla mnie)

Gość listek na drzewie
ojej! jak dobrze, ze ktos sie odezwal! :-) a te hostele przyzwoite? czyste? jesli masz jakies linki do nich to bardzo prosze o nie! moj maz szukal i szukal i znalazl tylko hotele w cenie okolo 75 funtow tez slyszalam, ze Londyn nie jest zbyt "milym" miastem, ale chcemy tam odwiedzic znajomych i ewentualnie cos zobaczyc z nieba mi spadasz! 🌻 jeszcze ktos pomoze?

Gość listek na drzewie
ponownie prosze o pomoc!

Gość taka jedna pomaranczka
ja ci moge polecic lincoln....bardzo ladne miasto.. podobno drugie z najstarszych miast w anglii :) mozesz zobaczyc piekna katedre na szczycie i obok zamek...polecam noca ,piekny widok :) a jesli chodzi o jedzenie...mozna znalezsc fajne knajpki,choc jedzenie w anglii jest do dupy to polecam knajpke niedaleko od katedry BIG WOK gdzie mozna tanio dobrze sie najesc...placisz 4.99 f wchodzisz i jesz ile wlezie:P w cenie jest duzy wybor goracych dan...nie jestemw stanie ich wymienic bo jest tego duzo..do tego przerozne salatki...noi desery tez w cenie:) wlacznie z lodami :)POLECAM!!!!!!!!!!!

nie mieszkam w londynie tylko w kencie ale oto co wyrzucilo mi google hostele http://www.hostelworld.com/hostels/London?source=googleadwordsuktopcities&gclid=CNDQtvS50ZQCFQcUQgodwhQ8lA http://www.hostels.com/london?source=hostelscomuk i tu mnostwo linkow http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=cheap+hostel+london&meta= mam nadzieje ze cos znajdziesz dla siebie pozdrawiam

w tych linkach sa recenzje i jak cos ci sie spodoba to mozesz od razu zabookowac:) milego pobytu w anglii:)

Gość atjgm
hostele byly czyste.Linkow odnosnie Londynu nie mam bo wynajmowalam je w Szkocji (w Londynie nocowalam u znajomych)ale sprobuj poszukac eurohostel maja je w wielu miastach.

Gość listek na drzewie
dziekuje Wam bardzo, dziewczyny! 🌻 bardzo pomoglyscie mi! :-) w poniedzialek wylatujemy, powoli zaczynamy planowac caly pobyt na tej wyspie :-) jeszcze raz - dzieki