Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomocyyyyy

Krótka konwersacja przy kasie w sklepie po ANGIELSKU

Polecane posty

Gość prosze pomocyyyyy

POMOCY ! Jak powiedziec \" prosze wprowadzic odrazu pin i pozniej nacisnac zielony guziczek\" a jak ktos zaplaci karta taka o podpis to jak powiedziec \" a teraz prosze pana/pania o podpis\"

Gość prosze pomocyyyyy
JESZCZE JEDNO błągam pomozcie bo glupia jestem :) " ile ma pan/pani rzeczy?" "jaki rozmiar?"

Gość prosze pomocyyyyy
"musze przeliczyc pani reczy" pomocyy

Skoro pytasz o takie rzeczy , to znaczy ze jezyka nie kumasz.Po cholere chcesz sie tego wyuczyc na pamiec jak i tak nie zrozumiesz co Ci ewentualnie odpowiedza?

Gość sfsfsfsf
PIN code please and then green button. Now your signature please. How many stuuf you got there? What size? I have to count your stuff.

Gość mbvkhvg
o jebane. kto tam do pracy jezdzi? bys se kupiła słownik i rozmówki... ja pierdole co za tumany

Gość prosze pomocyyyyy
znam jezyk prosze tylko o pomoc byle bylo gramatycznie dobrze,a te proste rzeczy chce wykloc na pamiec b nie mowic "yyyy" i sie zastanawiac czw dobrym czasie mowie itd czemu ta zlosliwosc w tobie?

Gość prosze pomocyyyyy
nie tam tylko w polsce pracuje pare dniw sklpeie duzym z odzieza.. i jest troche dziennie obcokrajowcow

Gość mbvkhvg
dziewczynka zna jezyk ale nie potrafi sie zapytac o rozmiar.... lol... takich rzeczy to sie w podstawowce dzieci ucza...

Gość prosze pomocyyyyy
then a nie "after" ? :o

Gość mbvkhvg
I have to see your dick. moze byc? ;]

Gość mbvkhvg
no gdzie.... w takich syt. sie then uzywa... I co ty tu gadasz, ze jezyk znasz....jak o takich podstawach nie masz pojecia...

Gość prosze pomocyyyyy
raczej nie dziecko jak nie potrafisz twoim zdaniem tych prostych pau zdan napisac poprawnie to sie nie udzielaj wcale i idz spac,a nie sory 15latki maja wakacje wiec dzieci internetu teraz rzadzą szkoda ze mamuska nie iala czasu

Gość mbvkhvg
a ty jak nie potrafisz sama takich prostych zdań ułozyć to co ty w sklepie robisz? do ŁOPATY!

trochę bym tu pozmieniała, ale ogólnie tego trzeba się trzymać :) sfsfsfsf PIN code please and then green button. Now your signature, please. How many items have you got there? What size? I have to count your items co do stuff to raczej za mało formalne, do tego niepoliczalne więc musiałoby być how much :)

Gość prosze pomocyyyyy
mam 17 lat kochanie,jaka łopata? nie siedze bezczynnie przed kompem 24h na dobę tylko chce zarabiac pieniazki,darmozjadzie,dzięęęęki za pomoc,narazie

Gość mbvkhvg
i się naucz czytać ze zrozumieniem...Wróć do podstawówki...

Gość mbvkhvg
ew, można uzyć tego boskiego 'things' xD

Gość prosze pomocyyyyy
dzieki Kro,jeden normalny czlowiek na kafe,na wyginieciu jestes,uwazaj:P

Ja tam nie mam nic Polakom za granica, i to fajnie ze nie chcesz siedziec bezczynnie tylko zarabiac.Tylko wiesz , miesz sily nad zamiary. Czy jak to tam bylo.. :)

nie dam się unicestwić, obiecuję ;)

Gość prosze pomocyyyyy
ale ja siedze w polsce we wroclawiu,ludzie:D tutaj przyezdzaja ludzie z zagranicy :P

To czemu odrazu nie powiesz , tylko ferment siejesz:P) No nic, tak czy srak ucz sie tego angielskiego bo inaczej szybko przyjma kogos kto nie musi zadawac takich pytan. Czego wcale Ci nie zycze ! Powodzenia:)!

Gość prosze pomocyyyyy
bo dzisiaj bylam 1 raz na kasie i facet nie wiem jakies narodowosci,ale poslugiwal sie jezykiem angielskim no to zapytalam w miedzy zcasie jak kasowalam kartka jego jak mu sie podoba polska bo on odrazu po heloł powiedzial,ze jest 1 raz w polsce,potem nie wiedzalam wlasnie(wiem ze to proste) ale nie lubie mowic niegramatycznie i wole nic nie mowic niż zle,wiec mowie "now please your code pin and next you have to press green button'" nie podobalo mis ie samej sobie jak ja mowie wiec chcialam wykloc te jedno glupie zdanie na pamiec,takie trudne do zrozumienia? :P a potem (byl mlody i przystojny) zapytal sie czy nie mam ochoty na kawe i keidy koncze prace :P same korzysci:D

Gość prosze pomocyyyyy
czarno biala pisalam o 01:22 ze pracuje w polsce co to ma zreszta do rzeczy prsilam o pomoc a wy odrazu naskok, w czarnobylu,poznaniu,warszawie,wroclawiu,nowym jorku,co za roznica,problem ten sam a cala reszta nie powinna Was z calym szacunkiem obchodzic :)

Przegapilam! Ni zauwazylam! Bije sie w piersi, padam na kolana i prosze o wybaczenie :P) Wyluzuj , przeciez nic zlego Ci nie powiedzialam :O

Gość gość
DykejLEO1mfEHfEsJSiyp7BP