Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amido854

prosze o pomoc-praktyki

Polecane posty

Gość amido854

właśnie skończyłam obowiązkowe praktyki na które skierowała mnie szkoła. Niestety te praktyki wyglądały tak że przez 6 tygodni byłam tam ze 3 razy i nic nie robiłam, bo właściciele firmy przyjmują tych praktykantów chyba tylko po to żeby dostać kase. I teraz mam problem- muszę napisać przebieg praktyk- to znaczy jakie były moje obowiązki, z czym zapoznałam się na tych praktykach. Miałam te 'praktyki' w agencji reklamowej. Czym mógłby zajmować się tam praktykant oprócz obsługi klientów?

Gość a moze najpierw
wypadalo sie zapoznac z BHP i p.poz

Gość npppppppppp
np. pomoc przy tworzeniu tekstów reklamowych uczestnictwo w kampaniach reklamowych bieżąca obsługa biura moze byc?

Gość npppppppppp
moze byc jeszcze - kontakt z mediami

Gość amido854
Dzięki, powinnam już coś napisać.

Gość amido854
A może wiecie co bym mogła wpisać w rubryce- w czasie trwania praktyk studentka zapoznała się z następującymi zagadnieniami w działach naszej instytucji?

Gość upppppppppppppppppppppppp

Gość eej noooooo
to Ty chodzilas na te praktyki a nie my!! wez Ty sie ogarnij,zalatwilas sobie do dupy praktyki, jeszcze nie postarala sie zeby dowiedziec sie czym sie agencja zajmuje i czego moglabys sie dowiedziec??? Jakas niepowazna jestes

Gość eej noooooo
w ogóle jak to brzmi: "A może wiecie co bym mogła wpisać w rubryce- w czasie trwania praktyk studentka zapoznała się z następującymi zagadnieniami w działach naszej instytucji?" Jak my mamy Ci odp na pyt czym tam sie zajmowalas??? kobietoooo. W dodatku pokazujesz,ze nie myslisz wcacle a wcale, skoro osoba nie bedaca tam ani dnia potrafila Ci z miejsca podac przynajmniej 3 zajecia a takiej agencji,a Ty co? po co tam poszlac na praktyki? chyba sie tym interesujsz co? wiec powinnas wiedziec co moglas sie tam dowiedziec!!!

Gość eej noooooo
poza tym to czym sie zajmowalas i jakie inf otrzymalas w poszczegolnych dzialach wypelnia Twoj opiekun praktyk. Nawet tego nie umialas sobie zalatwic?