Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w debilu

Kocham kretyna.

Polecane posty

Gość zakochana w debilu

Normalnie nic tylko wyrownac sobie twarz na scianie :/ kocham takiego kretyna, ze az ŻAL. Kiedyś ideał, teraz po prostu pała. Jestem w zajebistym kanale :P normalnie niszczy mnie ten zwiazek, a jeszcze bardziej niszczy mnie jego brak. Tzn. bezsensownie wole byc przy nim niz bez niego, bo bez niego mam taka gigantyczna i chroniczna depreche, ze masakra. Po prostu jestem w nim wciaz na maxa zakochana :P chociaz widze co za debil. I nie chodzi o to, ze 'nie odpisal na smska' przez dwie godziny :p Może jakieś współ-cierpiące sie znajda? :P chyba niejeden taki kretyn chodzi po świecie... :P

Gość vcxcxv
odkochaj sie .

Gość Świetnie
nie rozumiem problemu, właściwie każdy facet to większy lub mniejszy kretyn, debil czy jakoś tak. Ty po prostu masz to szczęście, że już to wiesz.

Gość dzidka232
ale dlaczego taki debil z niego? zapodaj jakiegos przykłada:)

Gość gonzo555
chciałbym być takim debilem :/

Gość całkiem inna ja
wiesz co, jak Ty nie masz szacunku do tego mężczyzny z którym jesteś i tak Go brzydko obsmarowujesz na jakims forum i ubliżasz, to zastanów się, czy Ty Go kochasz? A może nadużywasz tego słowa? Moż e jesteś po prostu uzależniona od Niego i nie potrafisz żyć samodzielnie?

Gość czy wy wszystkie takie
podła jesteś

Gość krowa która dużo ryczy
to ci przejdzie, zawsze przechodzi, tylko czasem z lekka późnawo i ciezko wtedy ułożyc sobie zycie. Może pomyśl o tym. :O

Gość yyyyy222
a gdzie ty autorko mieszkasz ? W Brwinowie ? ? bo to moze o mnie chodzi ze to o mnie piszesz ; )

Gość ja ale....
to nie on jest kretynem :O tylko Ty uważasz że się zmienił :O on po prostu przestał udawać kogoś kim nie jest bo wie już ze Ci MA!!!