Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy wszystkie takie

Czy seks jest dowodem czegokolwiek? Od 2 miesięcy spotykam się

Polecane posty

Gość o tempora o mores
Autorze, obrażasz większość kobiet wsadzając je do jednego worka :-O Rada jest tylko jedna szukaj takiej, która pasuje do Ciebie. Tylko tyle i aż tyle.

Gość olllllllllka
im człowiek jest starszy tym świadomiej dobiera partnera seksualnego.Ja rozumiem autora topicu.U kobiety w zasadzie nie ma seksu bez zobowiązań,czesto kobieta zaczyna się przywiązywać.Są takie możliwości:1 kobieta bardzo wyposzczona , podobasz sie jej,dziewczyna pragnie czulości 2)dziewczyna "łatwa" lub chce poszaleć:) z tym ze skoro wcześniej była w długotrwałym związku,to moze to 1:)

dzieki za rady. Dzisiaj będziemy się kochac.

Gość olllllllllka
Jak nie do konca chcesz seksu z nią,to nie idz z nią do łóżka!!!!!!!! Po co?

Gość olllllllllka
a autora szanuje za to ze nie leci na wszystko co sie rusza:)

ten temat to jakas prowokacja, nie ma takich facetow jak autor

bo ja mam nadzieję, że będziemy się kochac a nie uprawiac seks

Gość olllllllllka
ale czy Ci żal jego dziewczyny? chyba lepiej ze facet myśli glową.Jak nie jest pewnien tto po co ma isc z nią do łózka,po to aby potem mu powiedziała ze ja wykorzystał?

Gość olllllllllka
moze i prowokacja,ale znam takich facetów.

>> ale czy Ci żal jego dziewczyny? chyba lepiej ze facet myśli glową Skoro ona mówi mu wprost, ze tego chce i potrzebuje, to on nie powinien za dużo myśleć, tylko jeśli ją kocha, to powinien spełnić zachcianke 🖐️

wiecie co bo ja sie nauczyłem, że w zyciu nie tylko seks sie liczy.

>> Kobitka wyposzczona, dla mnie grzechem było by nie pomóc dziewczynie Ehhhh no własnie, to niehumanitarne nawet :classic_cool:

Gość olllllllllka
Ja szanuję autora:) jak będzie seks bez milosci u faceta to zwiazek szybko sie wypali.Facet powinien sie na poczatku zakochać w kobiecie.Zawsze facet będzie myślał o "zaborczej " kobiecie ze jak mogła to zrobić tak szybko ze mną to z innym też tak może.Kobieta obrała złą" strategię" jak widać:)

>> bo ja sie nauczyłem, że w zyciu nie tylko seks sie liczy Podobnie jak jedzenie i picie, a jednak bez tego żyć nie mozesz :o

>> jak będzie seks bez milosci u faceta to zwiazek szybko sie wypali Co za durnoty ty wypisujesz???? :o :o Facetowi miłość do seksu nie jest potrzebna :o

niektórym proponuje test na inteligencje, niech tylko sie nie przeraża że wyjdzie negatywny. Pozdrawiam z którymi da się normalnie porozmawiać. narazie

ja jakoś też nie potrafię wczuć się w tę strategię dziewczyny, ale dopuszczam w światopoglądzie zjawisko różnorodności postaw i zachowań :-D

Gość olllllllllka
sex jest uzupełnieniem zwiazku,jeśli ktoś mysli ze sex jest wszystkim to nie będzie potrafił zbudowac trwałego związku.Góra po 2 latach zwiazku euforia seksualna mija w związku,wtedy często związki się rozpadają,jak niczego pozaseksem nie ma.

Gość nfnfn
Gdyby mi się trafił taki facet jak autor tematu, odeszłabym bo uznała że nie kocha mnie, nie akceptuje, ogólnie nie chce, tudzież ewentualnie jest twardogłowym ideologistą który mnie nie widzi spoza swoich przekonań lub ma jakieś fobie. A dodam że byłam dziewicą bardzo długo i mam jednego partnera, tego pierwszego, i stworzyliśmy trwały związek więc puszczalska nie jestem.

Gość ale pierdolisz
10:34 dom wariatow... poza tym dla mnie ktos kto mowi, ze jak nie dostanie seksu to zostawi to ma cos z garem nie tak. ja bym na twoim miejscu poszukala sobie jakiejs wartosciowej dziewczyny, a nie zadawala się z taką. jak dla mnie jej bardziej zalezy na sexie niz na tobie. znalazla sobie fuck friend i sie cieszy pusta laska. jesli szukasz milosci to lepiej ją zostaw. i co ma niby znaczyc twoj nick??? nie, nie wszystkie są takie, wypraszam sobie. na co ma czekać? myślisz, że nie jest wartościową dziewczyną, bo chce być zaspokojona? to tylko faceci mają prawo nie być sfrustrowanymi przez brak seksu, a kobeity co? abstynencja do slubu? idiotko zamknij morde, bo dla mnie osoba gówno wartą jest ktoś kto ocenia innych przez pryzmat łóżka i co z kim robi w nim. wartościową by była dziewica, która robi lody na prawo i lewo? a może dziewczyna, ktora spala z jednym chlopakiem, ale kazda ciaze by usunela? a moze jakby zabila to tez by byla usprawiedliwiona, w koncu to taka porzadna dziewczyna byla. chorzy ludzie jestescie. tyle wam napisze.

Gość olllllllllka
Nikt z nas tak naprawde nie ejst w stanie powiedziec c zy dziewczyna jest wartosciowa czy nie bo jej nie znamy.Owszem dziewczyna moze sobiem pomyślec ze facetowi na niej nie zalezy,tyle że facetowi należy dac troszkę wiecej czasu aby zaczeło mu zalezeć.Nie potępiam koebiet które chcą seksu s wyopioszczone i same naciskają,nie określam tego jako moralnosć lub nie,niemnij faktem jest ze jak facet szybko "dostanie" szybko też sie znudzi i już nmie zdazy pojawic sie uczucie i myślę że własnie autor doskonale sobie z tego zdaje sprawę.Poza tym autor ma prawo nie iśc z kobieą do lóżka jak nie ejst pewien czy wogole chce.Facet szczególnie starszy przestaje myśleć tylko i wyłacznie oseksie.

Gość olllllllllka
do nfnfn :) No trudno sie spodziewać ze facet po 2 misiącach znajomości zakocha się bezgranicznie:)

Gość olllllllllka
dobra zmykam do pracy:)

to ze chce sie z nim przespac to nie znaczy ze nie jest wartosciowa.. moik zdaniem wlasnie jest:)

Gość o tempora o mores
Istnieją jeszcze tacy faceci co biorą nie wszystko co się rusza, ale to co im pasuje (do rusania ;-) ) Taki co przeleci wszystko co się rusza to taki zjadacz fast foodów lub zbieracz śmieci.

Gość ale pierdolisz
olllka oczywiście masz racje, znam parę co poszła ze sobą do łózka po dwóch tygodniach znajomosci, ona bardzo nalegała, myślała, że go w ogóle nie pociąga, a on stwierdził, ze po prostu ja szanuje i nie chcial na nia naciskac czy coś. i ona wyszła z inicjatywą, przespali się. i co? seks byl i jest, a oni są małżeństwem i mają dziecko. ona go zwodzila pol roku az sie w nim zakochała. on w niej szybko sie zakochał, bo dziewczyna ma w sobie cos, ze faceci na nią lecą. ona po pol roku dopiero poczula cos do niego. i sa malzenstwem juz ladnych kilka lat, ona jest moja przyjaciolka, weic wiem wszystko z pierwszego zrodla :) jesli dziewczyna jest wartosciowa to zadne morale zwiazane z seksualnoscia nie sa potrzebne. bo nie tylko seks czyni z czlowieka wartosciowa osobe. i caly szczegol tkwi w szczegolach. jesli jest super dziewczyna to nie ma znaczenia czy sie przespi na pierwszej randce czy za dwa lata. sa dziewczyny, dla ktorych nie warto czekac, wiec faceci je zostawiaja. ale z drugiej strony przeciez nie mozna chodzic sfrustrowanym, bo napiecie seksualne trzeba wyladowywac.

Gość ale pierdolisz
Wiem ;)