Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qesera

Jaki wpływ na mężczyzne mają strydy?

Polecane posty

Gość qesera

Jak w temacie, mój facet chodzi na siłownie regularnie, 5 razy w tygodniu, prezentuje się idealnie ale ostatnio znalazłam u niego w umywalce strzykawkę z igłą ( niespodziewał się, z etak wcześnie wrócę do domu i chyba nie zdążył wyrzucić ) jaki to może miec na niego wpływ, znalazłam w lodówce jakies ampułki, wyczytałam ze to ajis srodelk stymulujący wydzielanie testosteronu....czy to jest niebezpieczne dla zdrowia? Dodam , ze nie jest najmlodszy:(

Gość cxcx
zwieksza agresywnosc, siano zamiast mozgu, fiut bedzie bezuzyteczny.

Gość wampi
kiedys moj facet tez bral sterydy (jeszcze kiedy mieszkal z rodzicami, teraz gdy sam musi sie utrzymywac na szczescie nie ma na to czasu), tylko silownia odzywki i odpowiednie zywienie mu bylo w glowie oczywiscie to wszytko procz sterydow jest ok, ale osobiscie na Twoim miejscu zaczelabym (tak jak ja :D) czesto mu opowiadac o skutkach brania sterydow. po jakims czasie bedzie agresywny, wszytko go bedzie draznic, bedzie miewal doly, po braniu sterydow bedzie sie musial "odblokowac" biorac jakies tam leki zeby moc miec w przyszlosci dzieci (sterydy moga spowodowac bezplodnosc jesli dlugo bedzie je bral) efekt ich jest nietrwaly jesli zrezygnuje z nich i przestanie cwiczyc zaraz mu wszytko spadnie wiec uwazam ze to jest bez sensu, szkodzi tylko swojemu cialu i przyszlosci - branie sterydow skraca zycie, niszczy narzady wewnetrzne (u niektorych w b minimalny sposob a innym moga zaszkodzic) radze Ci abys go ogarnela. co z tego ze bedzie spompowany skoro po ich odstawieniu powietrze z niego zejdzie? po co niszczyc organizm zeby przez pare tygodni czuc sie wielkim??

Gość Koksiarz
Albo dostanie ginekomastii i rzuci cie w diabły bo cycki będzie miał swoje :)

Gość perss
Dobrze piszą, dac im wódki. Przede wszystkim wątroba idzie, spadają funkcje seksualne, kurczą się jądra, ginekomastia się może pojawić...nie wspominając o zmianach w psychice, agresji, depresji, wahaniach nastroju. Jeśli ładuje igłą to ostro dość jedzie, poważne rozmowy i stanowczość - to polecam. On przede wszystkim rujnuje swoje zdrowie i Wasze wspólne życie:-o

taki koles czuje sie pewniej bo sie prezentuje jakos..chce straszyc wygladem, a jak sobie walnie jeszcze na cala lape tatoo to dopiero 'mistrz'... :D śmiesza mnie tacy ludzie..

Gość o kurde wiecie co
poznalam niedawno kolesia, wysportowany, jest mundurowym wiec duzo cwiczyl, umiesniony, ale zauwazylam ze on ma dosc spore cycki! ja mam B i on ma wlasciwie takie jak ja! moze to wlasnie ta ginekomastia czy jak tam o ktorej piszecie:p

moj sasiad jest dobrym tego przykladem..jak sciagnal koszulke jak zobaczylem jego cycki to myslalem, ze sie zwine pod tym plotem.. stanik jak nic dla niego!! :D

Gość sdfbhdfjdgj
a jak juz ginekomastia sie pojawi , to nie ma leczenia ,"żeby znikło " . musza wycinać te męskie "piersi" . i pisze poważnie , blizny starszne .

Jeżeli zna się na tym i robi to z głową to większych skutków ubocznych nie będzie miał. Najbardziej prawdopodobne to wzrost agresji powoduje to podniesiony poziom testosteronu i zasadzie tyle. Jeżeli robi sobie zastrzyki to np. o wątrobę może być spokojny. Co innego jak nie ma o ty zielonego pojęcia wtedy wszystkie wyżej wymienione skutki uboczne mogą go spotkać. Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba znać umiar i robić to zgłową.

Gość Leśny
Niezależnie czy robi to z głową cz bez następuje zanik jąder, siada wzrok, siadają stawy...... Zadaj mu poważne pytanie: czy wie co robi i czy ma coś na odblok kupione. Jeśli nie to lej w pysk na odlew.....

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
wszystko szkodzi w tych czasach.. nic mu nie bedzie. lepiej zastrzyki niz jakies tabletki huja warte co niszcza watrobe