Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutne_słoneczko

ZDRADA - BOLI!

Polecane posty

Gość Smutne_słoneczko

Zdradził mnie chłopak- ktoś bardzo mi bliski przez ostatnie 1,5 roku. Wyjechałam na 1 weekend na szkolenie - nie było mnie dosłownie 2 noce. Przyprowadził do domu inna. Dowiedzialam sie, on sie przyznal. Czuje sie pusta w srodku. Przy okazji okazalo sie, ze to nie pierwszy raz. On mowi, ze kocha, nie moze zyc beze mnie. Czy sadzicie, ze osoba, która kocha zdradza 2 razy ciagu 1,5 roku Nie wiem jak sobie z tym poradzic, to tak bardzo boli

zostaw go. nie warto dla takiego człowieka płakać

Gość dwa razy sie dowiedziałaś
a ile było tego naprawdę, to wie tylko on

Gość gdzie moje małosolne
On mowi, ze kocha, nie moze zyc beze mnie. jedyne bez czego nie może żyć to pochwa :P. Z racji tego, że korzysta z twojej ... twierdzi, że nie może żyć bez ciebie :P

Gość sprawa mocno śmierdzi
oj boli, boli - zawiedzione zaufanie, poczucie własnej wartości, które leci na łeb na szyję... a najgorsze jest to, że ludzie sobie nie zdają sprawy jak bardzo krzywdzą zdradzając gdyby wiedzieli, to by się trzy razy zastanowili, zanim wskoczyliby komuś do łózka czytam tu na forum czasem tematy, jak ktoś zdradza i szuka usprawiedliwienia dla siebie (bo partner ma inny temperament w łóżku, bo żona przytyła, bo stara miłość jeszcze nie umarła, bo...) - żadne usprawiedliwienia nie są dostateczne i żadne nie tłumaczą zdrady

zdradził 2 razy o których ci powiedział i jeszcze o których milczy a ile jeszcze będzie o których się dowiesz lub nie ,zastanów się kim dla niego jesteś teraz tą do której zawsze będzie wracał?

Gość nad jednorazowa zdrada
można by sie zastanawiac ale jesli robil to notorycznie to nie pozostaje nic innego jak rozstanie.:o

Nie bądź naiwna :o przeciez to jest oczywiste że było tego więcej niż dwa razy, o dwóch to Ty wiesz....

Gość Smutne_słoneczko
Wiem, nie jestem naiwna. Sa chyba po prostu osoby ktore maja taka nature i tyle. Ja nie moge z jego nautra walczyc, ani nie chce - nie jstem taka jak on, zycie z ni za bardzo by bolalo. Poza tym takie zycie w ciaglych podejrzeniach musi byc okropne. Nie zaufam mu juz. ale zycie leglo mi w gruzach - planowalam z nim przyszlosc, dzieci.... Skad czerpac sile zeby to przezyc???

Z doświadczenia powiem że teraz boli ale potem będziesz co dzień sobie dziękowała że od niego odeszłaś :D musisz tylko troszkę pocierpieć, posmucić się i potem to już z górki ;)

Gość Smutne_słoneczko
W dodatku czuje się strasznie oszukana - te wszystkie słowa o miłości , które on do mnie mówil byly nieprawdziwe. A jak tak strasznie kochalam. Bardzo wiele dla mnie znaczyl...