Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lidka1982

nasza klasa

Polecane posty

hej, mam pytanie co sądzicie o naszej klasie? Ja jestem zalogowana od paru miesięcy, dość często tam zagladam, ogólnie fajny portal, choć denerwują mnie laski i faceci którzy się tam lansują, te zdjęcia w bikini, piersi na wierzchu, wyzywające pozy itp. ...masakra Ci ludzie chyba pomylili portale.Fajnie jak ktoś doda zdjęcia, zobaczyc jak teraz wyglada ale niektórzy przesadzają, ale w sumie to tylko świadczy tylko o głupocie, dla mnie takie laski są puste i już. I jeszcze jedna sprawa, czy ten portal zmienił Wasz stosunek do kogoś? Bo ja tak mam, moja kuzynka z która nigdy nie miałam super kontaktu ale wydawała mi się ok tak się zaczęła lansować na naszej klasie że nawet nie chce mi się z nia gadać. Zdjęcia ma baardzo wyzywające, codziennie nowe, znajomych parę tysięcy w tym same wybujane laski i faceci(a ma męża) no i te beznadziejne konta typu piękne blondynki sam sex...Dla mnie czysta głupota, a co Wy o tym sądzicie??

topik może chwyciłby parę miesięcy temu, ale teraz wszyscy leją na naszą klasę

mea nie o takie odp mi chodziło jeśli Cię to nie nie interesuje to nie komentuj tego proszę

Gość Świetnie
teraz to normalny portal erotyczno-randkowy. Szast prast i masz nową dupę lub fiutka, a portal darmowy.

mea nie o takie odp mi chodziło jeśli Cię to nie nie interesuje to nie komentuj tego proszę

Gość ale jestes
takich topikow o tym temacie bylo tu multum.Nie chce nam sie juz o tym gadac.

Gość jola_lojalna
przeslij linka do swojej kuzynki, ciekawa jestem jak sie lansuje...