Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb..

moj facet zrobil sobie

Polecane posty

Gość bbb..

zdjecie z pewna lada dziewczyna, mezatka. Bylo to na chrzcinach w jego rodzinie. Czy powinnam byc zla o to na niego? On w zartach stwierdzil, ze ladna dziewczyna to czemu by mial sobie zdjecia z tak nie zrobic, a poza tym to on sie wdzieczyla i pomyslal " niech sie cieszy"

Gość oooo no to ja swojego powinnam
za zdjęcia zatłuc chyba :O wyluzuj dziewczyno ,póki są to tylko zdjecia to nie ma alarmu ... pogadaj z nim o tym ,ze troche ci przykro itp ...

oczywiscie ze powinnas byc zla!! co to znaczy zeby facet robil sobie zdjecia z innymi dziewczynami ?? zobazysz- to pierwszy krok do zdrady na Twoim mijscu zerwalabym z nim od razu!! boze Ty widzisz i nie grzmisz..

kiedys tez na imprezie żonaty facet objął mnie ramieniem i zrobił sobie ze mną zdjęcie ... a jego żona się tylko uśmiechnęła i nic nie skomentowała... nie strzeliła żadnego focha bo nie ma powodu :)

Gość teomea
tez masz problemy kobiety hehehheh

taa najlepiej uwiążcie tych cwoich mezów na smyczy :O Ludzie a co takiego strasznego,ze zrobił sobie z kimś zdjęcie ??!!!

Gość bbb..
chyba nie chce do tego wracac kiedys pokazal mi zdjecia z chcrztu, jego cala rodzine i bylo tez tam zdjecie jego z ta dziewczyna. Mowie mu wtedy, niby w zartach, ze co to za przytulanie do obcej dziewczyny, a on z takim spokojem i usmiechem , ze jesli ladan dziewczyna to czemu nie zrobic z nia zdjecia i potek dodal, ze troche taka namolna byla to zrobil zdjecie, zeby sie cieszyla

DOKŁADNIE ....tez chciałabym miec TAKIE problemy

Gość on345
nie masz dziewczyno wiekszego problemu?? to jest tylko zdjecie i ciesz sie ze powiedzial ci co i jak i nie wytykaj mu takich glupich rzeczy bo sama nie wiesz co cie spotka nastepnego dnia albo podczas jakiejs uroczystosci w twojej rodzinie...

Gość bbb..
o no wlasnie, a jesli on do tego tak podchodzi? tzn, a zobie sobie zdjecie bo jest namolna i niech sie cieszy, bedzie chciala go pocalowac to tez tak powie:(

Prowokacja. Wiem, że baby bywają głupie, ale nie uwierzę, że aż tak.

Gość bbb..
wiecie co ale jestescie co poniektorzy ja tu przychodze a kurat z moim problemem a wy mi piszecie, ze jestem glupia i jeszcze sie nabijacie:(

jeśli jest fotogeniczny, to czemu nie ma zrobić sobie zdjęcia? Moja szwagierka, to taka jest anty fotogeniczna że ma chyba tylko jedno zdjęcie w dowodzie, a resztę podarła.....

bbb jesli po jednym zdjeciu wysowasz wnioski ze Twoj facet by sie calowal z jakas laska gdyby byla namolna to juz swiadczy albo o Tobie albo o zaufaniu w waszym zwiazku wybacz..

Gość hehehhehe
ogarnia mnie pusty smiech! Na miejscu tego faceta uciekalabym od ciebie jak najdalej! strach sie bać co ty mu mozesz za przyszłość zgotować! Smycz tak krótka że aż boli go czeka! z moim męzem jestem 15 lat i wiem że podstawa to zaufanie i niezaleznosc. Jesli ten post to nie jest prowokacja, to autentycznie zal mi ciebie! Sama sie wykonczysz tworzeniem sztucznych problemow!

Gość bbb..
ale co o mnie swiadczy nie rozumiem a to ze nie ufam jeszcze do konca to wynika z moihc doswaidczen ale o tym nie chce sie rozpisywac tutaj

Po prostu laska nie ma problemów. Inni mają, to ona też chce, nie?

Gość dziewucho ale masz
problemy. ja to bym sie martwiła gdyby mój facet był zupelnie obojętny na urodę innych kobiet. nie bądźmy hipokrytami. :classic_cool: