Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysia mała1

BRAK SŁÓW DO TYCH IDIOTEK, CO GLĘDZĄ O ŚLUBACH, SWOICH FACETACH ITP

Polecane posty

Gość dejzi69
zgadzam sie w 100%.

Gość booooobbbiii
DLA MNIE TO TEZ JEST CHORE TAKIE ROBIENIE Z SIEBIE KSIEZNICZEK BY SIE RODZINIE POKAZAC A POTEM JESZCZE NA nASZJ kLASIE SIE CHWAL ZDJECIAMI JACUY TO SA SZCZESLIWI A POTEM ZDRADA ? ROZSTANIA

Gość jak kiedys moze jakis cie
zechce to klawiatury nie starczy na pisanie o nim

Gość jak kiedys moze jakis cie
a ty jestes barwna az po oczach daje

Gość no chodź tu
no ale ta częśc forum nazywa się własnie "sluby i wesela" to o czym maja gadać wg Ciebie? o sadzeniu pomidorków?

A co jest zlego w byciu mezatka ? Zycie jest bardziej kolorowe i bogatsze kiedy jest sie feministka palaca staniki 8 marca ?:)

Gość booooobbbiii
JA jestem mezatka od 15 lat i nie robilam bezsensownej szopki z weselem tylko przyjecie w domu bo uznalam ze szkoda kasy na taki bezsens a w kosciele slubowalm i to wystarczy a z mezem jestem szczesliwa bez tych bzdur

jak was czytam, to moze pare tematów jest o ślubach, reszta o jakimś piepszeniu o niczym, jak jakieś cioteczki na targu... i to jest dziwne, jakbyście nie miały koleżanek

jak cie to nie interesuje to po jaka cholere wchodzisz na to forum? z masochizmu?

JA NIE MAM NIC DO ŚLUBÓW ALE DO TYCH WASZYCH STĘKAŃ, SZOPEK ITP. TO NAPRAWDE JEST STRASZNIE ŻAŁOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ACHAJKA, NO TO TAK CHYBA WYGLĄDA, ŻE TE KOBIETY TO NIE SPRZATAJĄ W DOMACH, NIE GOTUJĄ TYLKO 24 H NA NECIE. PROPONUJE TERAPIE

Gość a co to jest
coś w tym jest tysiąc i jeden tematów na temat 'a moja suknia jest super' 'a moje zaproszenia sa super' 'a moj makijaz jest super' 'a moj dj jest super' 'a moje zabawy na weselu beda super' a najlepsze jest to, że każda pisze to samo i wszystkie te wesela wygladaja dokladnie tak samo :-P

Gość dejzi69
1 sie przed innymi popisuje,a i tak rzadna nic nowego i orginalnego nie wymyslila i tematy tez ciagle te same i co 1 to glupszy,zalson.

na tym polega forum ze gada sie o wszystkim i o niczym z kolezankami. Zalosne to jest pisanie z caps lockiem i setka wykrzyknikow, przyjmij do wiadomosci ze jeden lubi ogorki a drugi ogrodnika córki i nie tobie oceniac co z tego jest lepsze. Dowartosciowalas sie juz to spadaj:P

NIE GOTUJĄ TYLKO 24 H NA NECIE. ' a skad wiesz ? siedzusz na neci 24h i sledzisz je ze tak dobrze sie orientujesz co robia caly czas ? jak sie jest zorganizowanym to sie znajdzie czas na wszystko.

Krzysia no chyba sie troszke mylisz, bo jednak proza zycia zmusza do wykonywania czynnosci typu sprzatania i gotowanie. Poza tym ja naprawde troszcze sie o swoj sen( nie chce miec zmarszczek na slubie :P ) wiec nie jestem fizycznie w stanie spedzac 24 godzin na kafeterii :)

o prosze,krzysia zalozyla swoj topik na slubnym forum,a wlasciwie to nie wiem,bo krzy sia pisze o sobie w formie meskiej,wiec sie pogubilam:O

Dejzi no Ty juz od dawna siedzisz na tym forum a nawet za maz nie wychodzisz. I kto tu jest zalosny ?:)

Gość dejzi69
ale ja sie z gadzam z autorka,ze niektore tematy sa do d..jak wszedzie i co ztego,ze nie wychodze?jak kazdy tu moze siedziec?zauwazcie,ze tutaj wkolko jest o tym samym,wszyscy sobie slodza i tow.wzajemnej ,nieobiektywnej adoracji,ale ogolnie jest ok i na niektore tematy sie fajnie gada.

e tam,ja zawsze mowie co mysle. achajka,tez zauwazylam te koncowke 'lem' u krzysi

Gość tralalazazdroisna
ZAZDROSC CIE ZZERA !