esterlitta 0 Napisano Lipiec 21, 2008 Hej dziewczyny. Mam pewnien problem. Biore tabletki anty od 2 miesięcy. Tydzien temu zdecydowałam się zrobić \\\"to\\\" poraz pierwszy bez gumki. Od tamtej pory mam dziwne objawy. Boli mnie brzuszek(w dole) tak jakby jajniki albo coś i do tego zaczęłam plamić. I to dośc intensywnie. czy może to być spowodowane własnie tym pierwszym razem bez gumki. czy może moj organizm \\\"wie\\\" kiedy mają być odłożone tabletki (dziś biorę ostatnią w tym cyklu). Albo czy stres może mieć w tym też jakiś udział. Niestety nie moge isć do ginekologa bo jutro wyjeżdzam. Proszę o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej stres Napisano Lipiec 21, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o bla di o bla da 0 Napisano Lipiec 21, 2008 powiem ci tak przez pierwsze 3 miesiące brania tabletek mogą nastapić krwawienia badz plamienia miedzy okresami i moze to własnie było jedno z nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach