Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka18

zerwałam z chlopakiem przez jego gospodarstwo ale nadal go kocham

Polecane posty

Gość Myszka18

Bylam z chlopakiem poł roku,niedawno z nim zerwalam nie dlatego ze mnie zdradził czy cos. powod moze jest glupi no ale jedno sie z drugim wize bo ma on gospodarstwo przez ktore zadko sie widzielismy bo tylko w soboty i to tez przyj. do mnie o 19.ale nadal go kocham,on chce byc ze mna ale ja nie wiem co mam zrobic ;( ? bo widziec sie z nim tylko raz w tyg.tez mi nie wystarczy. nie wiem co mam teraz zrobic pomozcie.I jest jeszcze cos nie nie mogla bym zyc pracujac w gospodarstwie to nie dla mnie :(

Gość to ważne jest
a ile ma ha?

Gość rozumiem cie
moja rodzina ma gospodarstwo i mam dosć wiec sobie nie wyobrażam miec faceta, ktory też je posiada. :o

Gość to ważne jest
jak ma więcej niż 50 to się go kurczowo trzymaj!!! wiesz jaką kasę można z tego wyciągnąć? robota jest to prawda, ale z czasem większość robią za ciebie pracownicy a ty tylko zbierasz kase do portfela

Gość Myszka18
On ma 20 a ja 18.

Gość Myszka18
wiem jak jest na gospodarstwie i dla tego nie chce tak zyc a z drugiej strony kocham go :(

Gość Myszka18
a ha ma 28

Gość Myszka18
a te 20 i 18 to nasz wiek :)

skończyłem technikum rolnicze i wiem jak wygląda praca na roli, jeśli jest nieukiem bez szkoły rolniczej, albo, wyższej rolniczej, to daj sobie spokój z nim , zayebiesz się robotą.......

Gość to ważne jest
eee dla 20 ha to bym sie nie poświęcała szczerze tak uważam, chyba że chłopak jest naprawdę fantastyczny. Na pewno pracowity i wytrwały, bo nie każdy 19 latek jest gotowy poswięcac życie towarzyskie dla pracy. ale zycie z rolnikiem nie jest wesołe, przynajmniej na pocżatku - zero wakacji, zero niedziel (chyba ze leje jak z cebra w lecie - wtedy nie da się kosić) wiem bo sama mam gospodarstwo, tylko większe i niestety nie jest uroczo, może i sa z tego pieniądze, ale czasami trzeba naprawdę zapierrrdalac

Gość dobrze zrobilaś
moi starzy są rolnikami,do matury zapieprzałam u nich jak niewolnik:o uciekaj i sama się w to nie ładuj

Gość no wlasnie nie pakuj sie w to
cale życie uzależnione od gospodarstwa!:o

Gość Myszka18
ja wiem ze sie do tego nie nadaje wiec moze i dobrze ale go KOCHAM :(

też mieliśmy taki problem. on nie mógł często przyjeżdzać ale ja kocham go ponad życie i potrafię się pogodzić z tym ze ma obowiązki. na początku nie umiałam tego zrozumieć , że jest coś oprocz mnie ale teraz wiem, że mimo to damy sobie radę

przed studiami zaiwaniałem na kombajnie Vistula , potem na Bizonie, jak była pogoda, to kurna, trzeba dopalacze było stosować, aby z robotą zdążyć, ciężki żywot...

Gość dobrze zrobilaś
kochasz-ale masz dopiero 18 lat,zakochasz sie w kimś innym:) wiem że jak ja to piszę to nie wierzysz i brzmi to ogólnie głupio-ale tak będzie:) a praca w gospodarstwie--->:o ja pracowałam od 4-5 roku życia po kilkanaście godzin dziennie:o jak poszłam do szkoły to 12 minut po lekcjach miałam się meldować już na polu-i do nocy:o wierz mi NIE WARTO nawet jak znajdziesz pracę gdzieś indziej to jak z niej wrócisz to dalej będziesz musiałam na wsi zasuwać :o uciekaj

Gość a mówią że
rolnik leży a w polu mu rośnie :-D :-D :-D :-D

Gość dobrze zrobilaś
10* minut po lekcjach,źle mi się nacisnęło:D:D

Gość ech daj sobie spokoj
gospodarka to koszmar! :o

Gość Myszka18
domyslam sie ze ciezko jest i dlatego nie wiem co mam zrobic on z gosp. nie zrezygnuje bo specialnie skonczyl techikum rolnicze i zdał mature ale wsumie ona juz mu sie nie przyda jak zostanie na gosp. :(

Gość dobrze zrobilaś
tak mówią ci którzy nigdy nie pracowali na wsi:D polska wieś jest zacofana-dużo się robi samemu

Gość widzisz że odradzają ci
ten zwiazek osoby, ktore same zapieprzają na gospodarstwie wiec nad czym sie jeszcze zastanawiasz?

Gość taas super miejsce
pod warunkiem, ze nie trzeba harować na gospodarce. a trzeba wziać pod uwagę, że u nas wiele rzeczy wykonuje sie samemu bez użycia maszyn.:o

Gość dobrze zrobilaś
:D super miejsce i weseli ludzie:D taaaa jak się pracuje po kilkanaście godzin na dobę to nie jest tak super,a ci weseli ludzie...powiedziałabym że zawistni plotkarze,ale może ty znasz innych niż ja:)

Gość a mówią że
"wieś to super miejsce. lludzie są dobrzy i weseli..." sąsiedzi cię obmówią, a rodzina bliższa i dalsza okradnie ...

Gość jakie super miejsce
mieszkam na wsi i wiem, że jak sie ma gospodarkę to nieraz robi sie na niej od rana do wieczora, ludzie przychodzą z normalnej pracy i bez odpoczynku pędzą w pole na "drugi etat"!juz nie wspomnę o dzieciach, ktore w ramach wakacyjnego odpoczynku mają prace w polu. :o

Gość dobrze zrobilaś
dokładnie:o tutaj ludzie znienawidzą i obgadają Cię za wszystko-a najbardziej za to ze masz więcej kasy niż oni:)

Gość jakie super miejsce
a ludzie potrafią cie nieźle obgadać i probuja z ciebie wyciagac info o innych.:o