Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedająca się

Sprzedac sie???

Polecane posty

Gość sdfg fgjghkhikl
nie róbcie se jaj:P

Gość Mało_stanowczy
Sprzedająca - na żadne zasady. On jest miły i fajnie Ci się z nim rozmawia bo chce Cię kupić. W każdym wymiarze - chce mieć młode ciało do zerżnięcia. Poza tym skoro ma 46 lat to już trochę wiedzy o życiu liznął i będzie Tobą manipulował. Chcesz się wpakować w kanał? Ciągnij to dalej. Chcesz wybrnąć? Olej gościa. I jak idziesz do pubu to się uśmichnij do cholery, bo najpiękniejsza dziewczyna, której wzrok mówi "spadaj" nie będzie miała brania. Powodzenia :)

pewno że przyjmuj prezenty to żadne sprzedawanie sie To przyjemnosc dla kobiety być doceniana a facetowi przyjemność z tego że ma młodą dziewczynę

Gość Mało_stanowczy
Jakiś tam - Jeśli chodzi o punkt widzenia faceta to masz rację, ale kobiety... no nie wiem... oczywiście, że będzie się czuła doceniona, ale za seks... no to jednak sprzedawanie. Bo co innego prezent z okazji wtorku a co innego prezent bo zaraz idziemy do łóżka/bo byliśmy w łóżku... No w każdym razie ja tak to widzę.

Gość sprzedająca się
ostatnio olał mnie facet młody bo sie dowiedział, ze jestem chora tzn mam wade serca...na niczym mi juz nie zalezy :(

Gość Mało_stanowczy
Sprzedająca, no coś Ty, olej dupka. To nie był facet tylko namiastka. Powinien się cieszyć, że nie szczeka, taka była balanga. Znajdziesz mężczyznę, który będzie Cię kochał za to, że jesteś. Ale jak się sprzedasz... to już nie będzie odwrotu. Powodzenia :)

Gość lampka polnocna
zaden kochajacy facet nie oleje kobiety z powodu wady serca - nawet nie masz po kim plakac.

Gość Mało_stanowczy
Popieram lampkę, trafiła w samo sedno.

Gość sprzedająca się
no ale kto by chciał chorą...biore laki i nie wiem kiedy i czy bede mogła zyc bez nich wiec dzieco raczej nie na razie ja go rozumiem

Gość lampka polnocna
znajdzie sie taki co bedzie chcial i to nie jeden wierz mi:) wyobrazasz sobie odkochac sie w kims dlatego ze okazuje sie ze cierpi na jakas chorobe?????????? Mowi ci - zostawil cie bo nie byl zakochany tak czy siak - pies go wiec lizal:)

Gość Mało_stanowczy
Sprzedająca się - nie będę wnikał w szczegóły, ale wiem z własnego doświadczenia, że choroba kogoś kogo się kocha nie jest żadną przeszkodą. Nie będę się rozpisywał, musisz uwierzyć na słowo. On nie był Ciebie wart i to wszystko. Szczeniak a nie facet.

Gość sprzedająca się
mysmy razem nie byli, to był poczatek znajomosci

Gość lampka polnocna
no i dzieki bogu ze zwial tak szybko. A tak na marginesie jesli juz o tym mowa - mezczyzna - mam na mysli tych prawdziwych facetow a nie jakis tam gowniarzy nie zraza sie takim czyms jak choroba kobiety ktora kocha - czesto jest wrecz przeciwnie (pewnie da sie to jakos naukowo wytlumaczyc) jesli ktos kogos zostawia ze wzgledu na chorobe to predzej zrobi to baba niz facet - taka moja teoria

Gość sprzedająca się
ale to nie jest cos powaznego...tak przynajmniej twierdzi lekarz, moze za jais czas odstawie leki co innego gdy jest sie w związku i nagle okazuje sie ze ktos jest chory a co innego na poczatku znajomosci

Gość lampka polnocna
no to tym bardziej dupek z niego byl:)

Gość sprzedająca się
moze i dupek ale to przykre nie wiem co zrobie, jeszcze sie zastanowie....

Gość Mało_stanowczy
Tym bardziej d***k z niego, a to o czym mówi lampka to fakt. Trzymaj się i nie dawaj :)

Gość sprzedająca się
:( własnie widziałam byłego....

Gość jmkjkjhkh
jaka masz wade serca, tez mam wade i łykam tabletki za chwile bede mial zabiag ale jakos zyje :)

Gość sprzedająca się
niedomykalnosc zastawki mitralnej i trójdzielnej i biore betaloc

Gość jmkjkjhkh
e tam niedomykalnosc zasawki to nie taka straszna wada - chyba jedna z najlzejszych - wymienia zastawke i bedzie ok (sztuczna tylko troszke cyka - taki ma mechanizm). Ale fakt ze od tabletek to sie raczej nie uwolnisz :/

Gość sprzedająca się
jaka wymiana??? mi lekarz mówił ze to nic takiego i ze mam pobrac leki 2 miesiące i sie zobaczy, nic o wymianie nie mówił:( nie strasz.....to sie robi na otwartym sercu??? tzn rozcinają tak jak np przy baypassach???

Gość sprzedająca się
jak ja mam sobie dziecko zrobic jak bede brała cały czas tabletki??? załamałam sie kompletnie

gdyby Cie pociagal,to moze bym cie zrozumiala. a tak? jak chcesz sie bawic w zdzire - bardzo prosze

Gość jmkjkjhkh
technika medycyny idzie do przodu jak ja lezalem w szpitalu 10 lat temu to rozcinali i na sercu robili zastawki ale nie wiem czy teraz nie robia przez tetnice w pachwinie - tak tez bede mial robiona ablacje za jakis miesiac.

Gość sprzedająca się
masakra, mam nadzieje, ze u mnie nic nie trzeba bedzie robic...to mnie tak nagle złapało jakis miesiac temu no i lawina badan...

Gość jmkjkjhkh
gdzie te badania robisz i jaki lekarz Cie prowadzi? Wieswz sprzet w roznych placowkach jest rozny. Mi pierwsze badanie zrobili takim bardziewiem ze nie mogli do konca stwierdzic co jest i straszyli badaniem przez przełyk a w innej klinice to samo badanie tylko innym aparatem wykazało co jest.

Gość sprzedająca się
najpierw na pogotowiu EKG a teraz to EKG i USG serca w prywatnym gabinecie kardiologicznym no i morfologia + tarczyca