Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham wiec jestem

kolejna z dylematem

Polecane posty

Gość kocham wiec jestem

kocham dwoch facetow. Sa swoimi zupelnymi przeciwienstwami jak ogien i woda. Pierwszy szczuply, wysoki, piekny blondyn o wygladzie elfa, romantyczna dusza, czuly, wrazliwy, zawsze mozna na nim polegac. Drugi - niszy, masywyny, czarne wlosy i boskie brazowe oczy, mezczyzna w kazdym calu, goracy, fascynujacy, uzalezniajacy. Gdyby ich zmiksowac, wyszedlby ideal :( Z tym pierwszym jestem, drugi pojawil sie w moim zyciu i nie chce z niego zniknac.

Gość to gruba masz dziewczynę
no i co z tym ?

Gość kocham wiec jestem
to, ze powinnam kochac tylko jednego?

Gość kocham wiec jestem
trzeciego na szczescie nie ma i tak nie potrafilabym sie zdecydowac. Szkoda, ze nie mozna miec kilku facetow jednoczesnie.

Gość ejbisi
Powinnaś zapomnieć o tym drugim i skoncentrowac na pierwszym. Też tak mialam, czasem wzdycham na mysl o tamtym ale nie ma sensu niszczyc dobrego zwiazku i ranić bliskiego człowieka. Potrafisz sobie wyobrazic jak mowisz swojemu chłopakowi ze zrywasz z nim? A poza tym - nie wiadomo czy z tym drugim by ci sie ułozylo i wtedy co? zostaniesz na lodzie sama.

kocham wiec jestem trzeciego na szczescie nie ma i tak nie potrafilabym sie zdecydowac. Szkoda, ze nie mozna miec kilku facetow jednoczesnie. a chciała bys by nr 1 albo nr 2 miał po 2 dziewczyny????? oprócz ciebie?

poza tym - nie wiadomo czy z tym drugim by ci sie ułozylo i wtedy co? zostaniesz na lodzie sama. nie ma to jak dobra asekuracja:P:P:P:P

Gość kocham wiec jestem
a chciała bys by nr 1 albo nr 2 miał poe 2 dzjiewczyny????? ouprócz ciebie?t oczywiscier, ze nie! tylko ja moglabzym miec 2 facetow ;) zartuje oczywiscie. ejbisi masz racje, tylko, ze juz probowalam zapomniec o drugim i tylko gdy juz moje zycie wracalo do normy i praktycznie juz o nim nie myslalam, pojawial sie jak na zlosc. Teraz tez sie pojawil i bardzo namieszal :(

Gość kocham wiec jestem
ej przeciez napisalam, ze zartuje :o

Gość kocham wiec jestem
ej Brat, wy nam tez nie ulatwiacie zycia :(

Gość ejbisi
Nie, wcale :P