Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka99

Depilacja bikini

Polecane posty

Gość Majka99

Czy depilacja woskiem okolic bikni bardzo boli? (zabieg wykonany u kosmetyczki). jakie są wasze wrażenia?

Hmm, to zależy od wielu czynników: czy kosmetyczka robi to odpowiednio (czyli odrywa pasek jak najbliżej skóry, a nie ciągnie do góry - wtedy zawsze boli bardziej), a także od tego, jaki się ma próg bólu - kwestia wyjątkowo indywidualna, jedne boli bardziej, inne mniej, no i wpływa na to też to, w którym dniu cyklu akurat jesteś. Poza tym jesli masz mocne i grube włosy, to może Cię boleć bardziej niż kogoś o jasnych i cienkich. Tak więc chyba najlepiej będzie, jak się umówisz do kosmetyczki i sama przekonasz się, jak to wygląda u Ciebie :)

LAVENDA: zaintrygowalo mnie to, ze stiwerdzilas, iz zalezy to od dnia cyklu. a mozesz powiedziec blizej o co z tym chodzi?

Gość 9ooo
ja silniej odczuwam bol kilka dni przed, w trakcie i kilka dni po okresie;)

chyba masz racje. wczoraj normalnie depilowalam sie, bolalo wiadomo, ale nie bylo zle. natomiast dzisiaj (dostalam miesiaczke) , jak chcia;lam poprawic sobie troche, to bylo nie do wytrzymania praktycznie... chyba przeprowadze jakies obserwacje zeby to sprawdzic:D:D ofc, wszystko zalezy od indywidulanych cech, ale raczej "zachowania" sa podobne:)

Gość mamaka08
to już mniej boli depilacja elektrycznym depilatorem na nogach http://www.handsomemen.pl/porady,depilacja,91,golenie_czy_depilacja_.html zajrzyj tutaj

Gość dziewczyna z komputera
:) mnie najmniej bolało, jak byłam akurat po kilku drinkach :) Może warto sie znieczulać ?:)