Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilly rose

WAŻNY problem dotyczący borelizoy?

Polecane posty

Witam, mam pytanie.. czy badanie na obecnosc antyciał jest refundowane? i jeszcze badanie western-blot? :O bo znalazlam sprzeczne informacje, a jak wiadomo prywatnie badania te nie są tanie i stąd moje pytanie czy wystarczy jak najpierw zrobie badania na te dwa antyciała? czy koniecznie musi byc western-blot?

Gość halohhhh
jakie masz objawy

Gość halohhhh
to nie

czeste bole glowy, uczucie zimna, stany podgorączkowe, powiekszone wezly chlonne niewiadomo od czego bole kosci miesni sennosc OB i CRP w normie

Gość xena1988
Witam moja historia jest dosc nietypowa. Problemy ze zdrowiem zaczeły sie 3 lata temu trafiłam do szpitala, ponieważ zaczełam sie trząść i zaczęło mi wykręcać głowe :( od tamtej pory moje zdrowie znacznie sie pogorszylo:( chodzilam do roznych specjalistów min neurologów ale na nic mialam robiona tomografie głowy i tez wsyztsko wporzadku lekarza wysylaja mnie do psychologów:(:(:( ale moja psycholog powiedziala ze objawy nie pasuja do nerwicy:( strasznie zdretwiala mi szyja i pol twrzy prosze bardzo o pomoc bo nie potrafie juz normalnie funkcjonowac:( Czuje ciągle zmęczenie niewiem juz co mam robic:(

Gość Stres emocjonalny
Drętwienie połowy twarzy jest spowodowane lekkim porażeniem motoryki mięśni twarzy, będącego wynikiem stresu emocjonalnego. Nie zdarzyło Ci się tuż przed tym drętwieniem znależć się w sytuacji, którą można by określić w skrócie: „uracić twarz, „zostać zrobionym na wariata? Poczytaj o GNM - tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. http://prawda2.info/viewtopic.php?t=9324

Gość xena1988
To Gdzie ja teraz mam szukać pomocy:(:(