Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsf00r

Romantyczna kolacja? we dwoje - co o tym myślicie

Polecane posty

Gość adsf00r

A więc chcę zorganizować u siebie swojej dziewczynę przy świecach - wiecie muzyka, przygaszone światło, świece, klimat - jest tylko jeden problem nie umiem kompletnie gotować, owszem, mogę zrobić coś co jest opisane w przepisie krok po roku ale i ytak jest ryzykowo ze smakowo wyjdzie srednio - ale czy "kolacja" skladająca się np tylko z deseru (jakiś wypasiony deser lodowy oczywiście mojej produkcji) ma sens? :o a jak nie to dajcie jakis prosty przepis ktorego nei spartole :classic_cool:

Gość n.o.r.m.a.l.na
cycki se usmaż :) a na poważnie to może spagetti?

Gość bez jaj ale z majonezem
pewnie, ze mam prosty przepis dla ciebie makoron rzecz jasna ugotuj go wedlug przepisu na opakowaniu, wstazki nie konieczne nie spagetti, zachartuj czyli przelej zimna woda, na osobnej patelce -oliwa! na to posiekany czosnek, jak sie zrumieni, wrzucacg lososia wedzonego pokrojonego w paseczki , zasmarzasz, dodajesz smietane 18% i podsmarzasz az zgestnieje, to fdoprawiasz sola i pieprzem dajesz na makaron i posypujesz koperkiem, proste szybkie jakies 20 min roboty do ryby biale winko rzecz jasna a potem deser:)

Gość bez jaj ale z majonezem
albo zamow cos na wynos i podgrzej:P