Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie przecie

fotka pl

Polecane posty

Gość powiedzcie przecie

Czy jak sie wchodzi na czyjs profil w fotce,ale nie bedąc zarejestrowanym to ten ktos o tym wie,ze byly odwiedziny takie,czy tylko w tym podglądaczu rejestrowane są odwiedziny tych osob zarejestrowanych i online

wiadomo, że jak nie jesteś zarejestrowany/zalogowany to ta osoba nie zobaczy twoich odwiedzin, bo niby jak?

Gość powiedzcie przecie
jasne i numer buta:O Ale jest tam taka opcjajak podglądacz i ktos moze sprawdzic,kto wchodzil na jego konto,ale ciekawa jestem jak to jest w przypadku gdy sie jest niezarejestrowanym,czy powiadamia,ze bylo np 5 wejsc od uzytkownika niezalogowanego,o to mi chodzi!Więc?

Gość powiedzcie przecie
no wlasnie ja też mysle ,że nie ma mozliwosci,ale mnie jedna osoba wkręca że jest i chce wiedziec:O

Gość niezarejestrowanych nie pokazu
je :)

Gość odpowiem wam
jak nie logujesz sie to nic nikt nie zobaczy!! gdybys miala konto i zalogowala sie potwierdzajac swoim haslem i weszla na konto jakiegos uzytkownika to ten w podgladaczu zobacze Twoje dane z konta. jest tez opcja ze mozesz sobie zaznaczyc ze nie chcesz aby widzieli kto ich podglada i jesli nie maja tzw GWIAZDY to nie zobacza twoich danych w innym przypdaku wszystko im sie wyswietli...

Gość czarne_na_białym
fotkapeel i tym podobne gowna to najgorsza rzecz jaka panuje w internecie