Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja zdobyc...

jak ja zdobyc...

Polecane posty

Gość jak ja zdobyc...

witam, mam pewnien problem i chcialabym, zebyscie mi pomogly... jestem les i podoba mi sie bardzo pewna dziewczyna z ktora pracuje niestety jest ona hetero i ma chlopaka... co mam zrobic, zeby ja zdobyc... bardzo mnie pociaga, ale fakt ze jest hetero jest dobijajacy hmm...choc w kazde z nas jest jakas mysl"jakby to bylo z dziewczyna..."

Gość gfsjdlfkjsdkghdlghsrihrsdkslvm
:O

Gość Odpowiadająca
Nie w każdej jest taka myśl :O... O nie! Poza tym skoro jest hetero, to może niech tak pozostanie? Na siłę nie da się zmienić orientacji seksualnej, to nasza wrodzona cecha, choć kto wie, jakie Ona może mieć pragnienia? Można pójść w otwarte karty...

Gość jak ja zdobyc...
no niby mozna pojsc w otwarte karty, ale co jak przestanie sie do mnie odzywac...? zalezy mi na tej znajomosci...hmm :/

Gość francoise
a mzoe jest bi?sprobuj,nic nie starcisz

Gość Czekam na Ciebie
Autorka może nie, ale rozbijanie związku, jaki proponujesz, francoise, jest karygodne.

Gość francoise
:))))nie napisalam zeby rozbijac zwiazek, a co jesli jej tez podobaja sie kobiety? w koncu meza nie ma jeszcze, a ty"czekam na ciebie" nie czepiaj sie bo psuejsz wszytkim humor, i czekaj sobie na tego ksiecia:))))))ktory ma cie dawno wd......

Gość Mnie by na Twoim miejscu dobił
nie fakt, że ma chłopaka (skąd wiesz, że jest hetero? ja też byłam z facetem 5 lat - poza nim miałam same kobiety), a że jest W STAŁYM ZWIĄZKU. Związków się nie rozbija...