Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudonimuu

dlaczego nie dzwoni

Polecane posty

Gość bez pseudonimuu

poznałam faceta wydawało mi się ze mu się podobam gest spojrzenia słowa więc zaprosiłam go na Kave a on nic ale napisałam to na NK pożniej dalej był taki sam tak samo patrzył mi w oczy dotykał mnie itp więc dałam mu swój numer tel ale on nie zadzwonił co ja zrobiłam nie tak narzucałam się !!!! nie wiem już sama????? za co to czemu zachowywał się jak by chciał a nie zadzwonił nie mam 17 lat ale bardzo się w nim zakochałam i nie umie sobie z tym poradzić żeby choć powiedział że nie ma czasu albo ma kogoś a on nic

Gość bez pseudonimuu
tak napisałam czy się umówi ze mną na kawe wiem że tam wchodził i to czytał

Gość bez pseudonimuu
wiem to było głupie że na NK ale napisałam i już stało się a co do niego to niechodzi o to że mnie nie chce czy nawet że dawał mi znaki że jest zainteresowany tylko że NIE POTRAFIŁ POWIEDZIEĆ SORY Z TEGO NIC NIE BĘDZIE NIE CHCE PIĆ TEJ PIEPRZONEJ KAWY MAM ZAJEBISTĄ LASKE SPADAJ

Gość bez pseudonimuu
tak wiem że to czytał bo moja kol wysłała mu zaproszenie i ją przyją oglądał moj profil a o kavie nicccccccccccccccccccccc

Gość bez pseudonimuu
myśle więc może on nie chce ok ale on był dalej taki sam w stosunku do mnie i to mnie najbardziej rozwala

wiec skoro sie nie odzywa to odpusc proste...moze nie chce podtrzymywac z toba kontaktu....Facet jak jest zainteresowany to zrobi wszystko by cie zdobyc,skoro nie daje znaku zycia wiec go nie interesujesz (powody moga byc rózne)..na siłe nic nie zrobisz:O:O

Gość widziszskoro sama
juz wszystko wiesz to po co pytasz??bylas dla niego odskocznia,spotkal sie bo sie spotkal ot tak,po ile macie lat??

Gość bez pseudonimuu
ja mam 27 on troche więcej ale wiesz to nie o to chodzi wiem że musze odp tylko chyba zasługuje na jakieś wytłumaczenie mógł napisać że nie jest zainteresowany i ok a nie ja mu pisze on cxzyta pożniej jak gdyby nigdy nic dalej ze mną flirtuje a dziś oglądał moje nowe zdjęcia na NK po co tak robił jak nie chciał mógł przestać flirtować a on po tym zaproszeniu jeszcze bardziej nonstop za mną łaził

Gość bez pseudonimuu
ja właśnie tego nie rozumie po co po zaproszeniu jeszcze bardziej flirtował skoro nic nie chciał faceci są pojebani