Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooorany

ogromny stres-podzielcie się opiniami

Polecane posty

Gość ooorany

Wiatjcie. Mam probem i prosze o waszą poradę. Otóz po półtorarocznym braniu tabletek antykoncepcyjnych postanowiłam zrobić sobie po nich przerwe i je odtsawiłam. 18 dnia w następnym cyklu kochaliśmy się z moim lubym co prawda w prezeratywie, ale przed jej założeniem pieściłam go dłonią, na których został mi jego płyn... on założył prezerwatywę, a ja tą sama dłonią jeszcze przez chwile go popieściłam. Po stosunku, straszliwie się przeraziłam, czy moge być w ciąży... pojechalismy do lekarza i wzięłam postinor duo. mija własnie termin mojej miesiączki, tzn. przed braniem tabletek miałam co 30-32 dni, w trakcie brania tabletek co 28, a dzisiaj mija 31 dzień. Jestem strasznie spanikowana czy nie jestem w ciąży. Prosze podzielcie się swoimi opiniami. Z góry dziekuję.

Gość ooorany
dodam jeszcze, że po wzięciu postinoru nie miałam żadnych objawów...

Gość dopiero odstawiłas tabletki
wiec i okres może być dużo opóźniony

Gość ooorany
Dziękuję Wam. troszkę się uspokoiłam... dziewczyny, a jak to z Waszego doświadczenia wygląda...? miała, któraś z Was podobną przygodę do mojej...? aha i jeszcze jedno mnie nurtuje... - w ogóle nie czuję nadejścia okresu... trochę mnie to nurtuje, tym bardziej, ze termin w pełni... czy to możliwe, zeby po przestaniu brania tabletek w pierwszym miesiacu nastapił taki rozrzut w terminach miesiączki...?