Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacerowa ulicznica

faceci naprawde podrywaja na ulicy

Polecane posty

Gość inka...
Pewnie, że nie wyklucza ... Tylko, że postrzelona to i owszem jestem ... rozstrzepana nieludzko ... Ale ten temperament, to sama nie wiem? podobno zdradzają to oczy .. Bo raczej super energiczna, to nie jestem ... wręcz przeciwnie .. :P leniuch ze mnie ... Więc nie wiem, czy w to wierzyć ....

Gość Podrywacz uliczny
>Inka Lenistwo to jest dobra cecha jest motorem wynalazku np taki samochód albo pilot od TV ;). Czy temperament widać po oczach oj mi też się zdaje że tak . Są dziewczyny co mają takie spojrzenie :] . Wg mnie dziewczyn o dość dużym temperamencie jest niewiele , ale to tylko moje zdanie i mogę sie mylić.

Gość inka...
To to spojrzenie, gdy spojrzę w oczy faceta ... a ten wpada w popłoch, czerwieni się i spuszcza wzrok, to to? Czy nie? Niektórzy boją się na mnie patrzeć .... Albo na ulicy facet w aucie zawraca, bo podobno tak spojrzałam, że musiał zawrócić? To to, czy nie? nie znam się ...

Gość Podrywacz uliczny
Znam taką jedną sekretarkę... zawsze jest miła , choć potrafi być złośliwa :] ( jest atrakcyjna nawet bardzo ) W każdym razie jak ją zaczepić zawsze się uśmiechnie ... A to spojrzenie ... ona nigdy nie jest obojętna i prawie zawsze ma dobry humor.

Gość inka...
Też bywam bardzo złośliwa ... Mój przyjaciel nawet twierdzi, że jestem złą kobietą ... :P Ale on jest wredny, to może z tego wynikać ... :P

Gość inka...
Mówią, że mam diabła w oczach ... ale to pewnie dlatego, że są prawie czarne ... tak myślałam dotąd .. :P

Gość Podrywacz uliczny
>Inka Coś w tym jest . Na koniec dodam dobrze ,że są jeszcze takie kobiety jak Ty. Ps może kiedyś Cie zaczepie w autobusie albo na ulicy ;) .

Gość inka...
No to podrywacz jesteśmy umówieni ... Jak zobaczysz taką z czarnymi oczami, z długimi kręconymi włosami ... to mogę być ja ... ;)