Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikumiku

pytanie odnoscie gadu gadu

Polecane posty

Gość mikumiku

Jaką wersję gg macie zainstalowaną????...7.7 czy 8.0 i ktora lepsza według was?

gadu-gadu nigdy nie było dobrym komunikatorem. Wadliwy, do tego nowa wersja jest żałosna. Jedyny pozytywny aspekt to liczba serwerów, przez co nei wywala co 2min. Sam je testuje od kilku dni, ale wolę jabbera.

Gość siamanta_lisica
Odnosnie wypowiedzi zjadacza węży - Wg mnie gg to najlepszy komunikator jaki kiedykolwiek stworzono. (Fajny jest jeszcze skype, ale ma go nieporównywalnie mniej ludzi niż GG) Mam kompa xp-ka a wersje gg 7.7 chodzi zarą**** radyjko swietne wiele kanałów, u mnie wgóle ale to wogóle sie nie zacina, (Zacinało się tylko an moim baaaaaaaaaaaardzo starytm kompie -windowsie98) wiadomości przychodzą od razu nie to co e-maile. A wersji 8.0 nie mam i raczej w najbliższym czasie nie zamiezam ściągac, bo ta mi bardzo pasuje. 7.7 ma wiele fajnych opcji, długo by wymieniać, dla mnie jest spox. Polecam.

Gość mikumiku
no właśnie nie wiem czy instalować 8.0....

Gość woooowoooowoooo
a mnie wkurwia gg ostatnio, nie widac opisów albo widac je raz na jakiś czas i tyle...beznadzieja

a jak to jest z byciem niewidocznym bo ja zawsze jestem niewidoczna a jak tylko wlacze kompa to taka jedna dziewucha od razu wie ze jestem i do mnie pisze.czy to mozliwe ze ma jakis dekoder czy cos w tym stylu?

Gość zoo-zoo
ja mam ten sam numer od 5 lat i zadnych problemów z gg NEVER nie miałam!