Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryncia

wyjazd z byłym??

Polecane posty

Gość maryncia

czy wypada jechac z byłym facetem na wczasy? rok czasu nie jestesmy juz razem ani sie nie spotykaliśmy a on mi proponuje wspolny wyjazd czy wypada jechac?

Gość a tam juz seks
jesli jestescie teraz na przyjacielskiej stopie to czemu nie?

no chyba cos czuje do ciebie jesli cie zaprasza jesli chcecie to jedźcie sobie razem a ty nadal go kochasz jesli sie zastanawiasz czy wypada

Gość Świetnie
Ma kogoś? Ty kogoś masz? Bo jeżeli jesteście wolne ptaki, a ogólnie nie rozstaliście się w gniewie, to czemu nie?

Gość maryncia
nie wiem czy cos do niego jeszcze czuje, choc mysle ze nie jest mi obojetny!

Gość maryncia
ja jestem wolna i on tez z tego co wiem i mi mowił.

Gość maryncia
w tym problem ze nie sa okreslone........bo on chyba ma nadzieje ze do siebie wrócimy a ja juz chyba niechce!

chcesz chcesz gdybys nie chciała to nawet przez chwile nie zastanawiałbys sie nad wyjazdem z nim bo i po co

"czyli powinien powiedzieć, słuchaj mała, jestem na razie sazm i ty jesteś sama, więc ja cię zapraszam na wyjazd wspóny a ty w zamian będziesz mi się oddawać - taką tutaj relację widzę." wzamian za co? przecież chyba dziewczyna, by płaciła za siebie. Za to, że wpadł na pomysł gdzie jechać?

maryncia w tym problem ze nie sa okreslone........bo on chyba ma nadzieje ze do siebie wrócimy a ja juz chyba niechce! skoro nie sa to sie nie ładuj w wyjazd....poznaj relacje kolesia....bo jak pojedziesz to on bedzie uwazała ze dałas mu jakas szanse...

w sumie bezedury masz troche racji, mialam kiedys identyczna sytuacje tylko pojechalam z "przyjacielem" na wakacje. On sie zaczal do mnie dobierac na co ja mowie "nie" a on wypalil " to co ja kolegom powiem jak wroce??" :D :D

Gość maryncia
nie chodzi mi o sex, tylko o to ze moglabym miło spedzic czas!

bezedury ja nie myslalam wtedy wogole o seksie, dla mnie to byla wtedy jakas abstrakcja , chcialam jechac na wakacje i tak sobie pojechalalam, a to ze on chcial cos wiecej to juz byl jego problem i on sie meczyl :D ja spedzilam fajnie czas ;)

Gość maryncia
to juz jego problem, ja mu nie obiecuje ze wyjazd bedzie urozmaicony atrakcjami typu sex

ja tam jezdze z bylym - po co siedziec w domu... ale zaznaczam od razu - zero seksu! choc on oczywiscie by chcial hehe...

"wkurzona bardzo zona (w_b_z@gazeta.pl) bezedury ja nie myslalam wtedy wogole o seksie, dla mnie to byla wtedy jakas abstrakcja , chcialam jechac na wakacje i tak sobie pojechalalam, a to ze on chcial cos wiecej to juz byl jego problem i on sie meczyl ja spedzilam fajnie czas " wypisz wymaluj ja!!! hehe

jesli nie wiesz czy chcesz wrocic to wyjazd moze pomoze tobie na uzyskanie odpowiedzi na to pytanie... wg ciebie czym ryzykujesz jadąc? a co mozesz zyskac?

tzn seks dla mnie nie byl wtedy abstrakcją ale poza tym to zgadzam sie z wkurzoną...

Gość maryncia
niczym nie ryzykuje.....a co moge zyskac.......fajnie spedzony czas!!

maryncia niczym nie ryzykuje.....a co moge zyskac.......fajnie spedzony czas!! byle by ci loles wyrzutów nie robił pozniej jak cos nie pojdzie po jego mysli:O