Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farfallina19

KIEDY FACET UDERZY

Polecane posty

mOJA ZNAJOMA DOSTAŁA KIEDYŚ OD FACETA ZA TO ZE ZADZWONIŁ DO NIEJ KOLEGA Z ZAPYTANIEM O KOLOKWIUM NA STUDIACH...WYBACZYŁA MU CZYDOBRZE ZROBIŁA...PODPOWIEM ZE SĄ ZE SOBĄ JUŻ 3 LATAA I TO JEGO PIERWSZE TAKIE NIEWYBACZALLNE ZACHOWANIE

Gość no to niech sie spodziewa
kolejnych razów. :o

Gość Świetnie
... zawsze jest ten pierwsz raz... będą następne....

Gość źle zrobiła jakiś nerwus z jej
faceta

kiedy facet uderzy to jest skończonym skur.wielem i doopkiem do entej ,na którego rzygnąć nie warto.Ciekawe czy by to zrobił wiedząc,że może dostać wpier.dol????

Należy oddać w najczulszy punkt. Później się będzie bał to powtórzyć :P Nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ja by to było na początku związku to już by mnie nie zobaczył, ale 3 lata to szmat czasu. Jednak podobno jak raz uderzył....

Gość nieważne ile lat są ze sobą
od tego momentu nie powinni już być razem

JA TEŻ TAK BYM ZROBIŁA ALE ONA NIE MA JAK WRÓCIĆ DO DOMU BO MAMUSKE MA JESZCZE GORSZ AROBI Z NIEJ KOPCIUCHA I ONA NIE CHCE TAM WRACAC I W SUMIE TO JEST W KRPOCE

NIE ZWIWEWA TYLKO WYPROWADZA ONA NIE JEST MAŁOLATĄ ZEBY UCIKAC Z DOMU, A JAK BYŚ MIAŁA TAKĄ SYTACJE W DOMU ZE JESTEŚ TYLKO OD ROBOTY I PONIEWIERANIA TO CO BYŚ NIC NIE POWIEDZIAŁA, JAK KTOŚ MA WŁASNA GODNOŚĆ I NIE CHCE JUZ DALEJ TAK ZYĆ TO DECYDUJE SIE NA TKI KROK , A POZA TYM UDERZENIE FACETA A WYPROWADZKA OD NIEDOROBIONEJ MAMUŚKI TO DWIE RÓZNE SPARWY

Jak facet uderzy, to znaczy, ze miał powód. Wtedy kobieta powinna: 1. Spuścić główkę, oczy w podłoge, przygarbić się, ręce po sobie, miękkie kolana i stanąć przed swym Panem. 2. Jak mocne przewinienie to powinna nastawić drugi policzek. 3. Pokornie przeprosić za to, że wkurzyła swojego mena. 4. Zadośćuczynić seksem oralnym (koniecznie z połykiem).