Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krach na giełdzie

Zrozumieć faceta

Polecane posty

Gość Krach na giełdzie

Mm pytanie co myśleć o tym, jesteśmy kawal czasu razem. Wspólne plany itp. ale od jakiegoś pół roku wszystko się popsuło.. ciągłe kłótnie itp.Facet mnei unikał i wogole zadużo zostało powiedziane. Po gigantycznej kłótni, on bardzo się zmienił, był taki jak na początku romantyczny czuły, pojechaliśmy na mazury, było cudownie i on był super. Ale cuż wszystko szybko mineło teraz jakby mnie znowu unika, tzn pisze ale mniej niż po tej kłótni. Jest tak jak wcześniej przed kłótnią.O co mu biega??

Gość Świetnie
ano biega... biega za inną...

Gość Krach na giełdzie
Myslisz że kogoś ma.. a ten wyjazd. I wogole te wszystkie slodkie slowa, to tylko takie udawanie, obietnice, gatki że tęski , kocha? Aż mi się to niechce wierzyć, był taki dobry, romantyczny, czuły, troskliwy:(

Gość noxxxman
dlatego bardzo rzadko mówię kobiecie że ją kocham ! Nieodpowiedzialne dupki szermują tym na lewo i prawo a potem Panie wielce zawiedzione! Ja okazuję to na co dzień albo nie jak jestem wkurzony i tyle. Raz na pół roku jeśli rzeczywiście ale rzeczywiście to czuję to wtedy to powiem. Moje czyny za mnie mają świadczyć a nie bzdurne gadki!

Gość Krach na giełdzie
Własnie chodzi o to że czulam że tęsknił, kocha i sam tak twierdził.. I był naprawdę cudowny.Ale teraz fakt nie jestem w domu, ale jakby zapomniał o Mnie, mało pisze, nieodpisal na esy. ..

Gość Krach na giełdzie
Hheh czemu tak twierdzisz, tylko szczerze, czy mu chodzi tylko o seks??

Gość Krach na giełdzie
Sama juz niewiem, napiszcie jak waszym zdaniem to wygląda, naprawdę po tej kłótniu przed wyjazdem był cudowny a teraz nieodpisuje na esy...