Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratatata87

magia czy autosugestia czy co to było??

Polecane posty

Gość tratatata87

wczoraj jechałam samochodem, dojeżdżałam do świateł i widząc zielone pomyślałam ze chcę, żeby swiatła się zmieniły w momencie gdy ja będę przejeżdżała i jadąc widziałam kontem oka ze światła się za mną zmieniły. Ok , może to przypadek, ale dalej - zanim w ogóle wyjecham z domu to myślałam w łazience o kolesiu z sąsiedniego miasta, nieważne co ale miałam go na myśli. No i pojechałam do sklepu. Wchodząc minełam tego kolesia w drzwiach. Jest z sąsiedniego miasta - mało prawdopodobne zeby tak sobie tam był. Póżniej jade do domu i myślę, że muszę jeszcze odwieźć wójkowi bluze która u nas zostawił. A za chwilę minął mnie na drodze wójek. Dlaej myślałam sobie o tym czy na pewno ten chłopak ze sklepu to był ten o którym myślałam, bo miał czapke i w sumie nie byłam pewna. znów dojechałam do świateł, stoje na czerwonym i się odwracam w lewo na pasie obok ten koleś w czapce (i teraz byłam ju,ż pewna , że to on) Miałam już jechać do domu ale w ostatniej chwili przypomniało mi się że miałam podjechać do domu kultury w sumie po nic waznego ale jednak kiedyś musiałam to zrobić. I postanowiłam właśnie tego dnia. To był impuls. Szybko załatwiłam i wracam a tu się okazuje ze na drodze którą miałam jechać 10 minut wcześniej był wypadek - 10 min wcześniej ja bym też tam był gdyby nie dom kultury. Co jest?? heheh dopiero dziś to do mnie dotarło, te wszystkie zbiegi okoliczności. Coś w tym jest??

Gość tratatata87
kątem oka - ort. sorry

Gość UUUUTTTYYYYY222
WOJKA TEZ WIDZIALAS KONETM OKA....BUAHAHAHA DEBILKO....

Gość tratatata87
debilko - dlaczego - uzasadnij dlaczego nazywasz mnie debilką

poprostu miałas farta, mnie tez sie to czesto zdarza a szczególnie kiedy jest pełnia

Gość tratatata87
i nawet orta ci poprawiłam a ty piszesz nadal kontem i kto tu jest debil?

a w czoraj była pełnia o ile sie nie myle :D moze i troche w tym magii jest...

poprostu miałas farta, mnie tez sie to czesto zdarza a szczególnie kiedy jest pełnia

Gość olek7256453
Miałem podbna sytuacje jak tratattat. Z rana jadłem sliwki i popiłem mlekiem. Mysle sobie: tylko żebym nie miał sraczki. i co? Nie mineło pól godziny a mnie sie tak srac zachciało że prawie kibel rozsadzilem. To nie mógł byc zwykły zbieg okolicznosci. Czy to znaczy ze tak jak tratatata mam zdolności nadprzyrodzone?

Gość życzliwa konfidentka
tratatata87 - nadal nie rozumiesz? WUJEK a nie WÓJEK :)

Gość odkryłaś
SEKRET

Gość tratatata87
ale wy jesteście pojebani

Gość tratatata87
barzo mnie wkurza kiedy ktoś wytyka komuś błędy w piśmie dlatego ze niektórzy nie mają tej nadprzyronej zdolności do pisania poprawnie. A pozatym mam to gdzieś. Ja jestem plsatykiem i znam się na czymś, coś tworzę i gdzies mam ortografie a wy tutaj nic nie potraficie więc wytykacie innym ich błędy. Jesteście po to by wkurwiać ludzi a nie pomagać im. Chyba nie o to chodzi w FORUM. Więc zabierzcie wase tłuse dupska sprzed kompów i zacznijcie coś robić debile

Gość wowowowoww
SAMA ZACZNIJ COS ROBIC KRETYNKO...plastykiem jestes....ta jasne...polecam bliższą znajomość ze słownikiem ortograficznym pacanie a nie zajmowanie sie bzdurami....a tłuste dupsko pewnie sama masz bo tak to jest ze kazdy sądzi według siebie...SPADAJ DO "wÓJKA" IDIOTKO

Gość tratatata87
nie jestem plastykiem ? bo co? bo to forum dla hydraulików????

Gość tratatata87
nie masz znajomych wiec na kim sie wyżyć to wyżywasz sie na forum? i każdy sądzi wobec siebie - jesteś bezrobotny i myślisz ze wszyscy są - zobacz co piszesz, a potem sie odzywaj. Chyba ci ktoś logicznego myślenia nie nauczył

Gość tratatata87
a w ogóle to jest forum więc spadaj na swój topik i odczep się odemnie nie muszisz tu wchodzic jak ci nie pasuje. Napewno jest topik dla debili i ktoś cie przygarnie

Gość kuzwa...mac
tartatata87 czy jak ci tam ty jestes zdrowo pojebana

Gość tratatata87
zaraz ktoś ci powie ze nie umiesz czytać bo to forum tak działa