Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kininka

nierzetelny ginekolog - bardzo proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Kobietki, bardzo Was prosze o pomoc. Mam 20 lat i od jakiegoś czasu nieregularnie miesiączkuje, krwawie po stosunku z chłopakiem i między miesiączkami, 2 tygodnie temu miałam jakieś zapalenie (obfity śluz o silnym i bardzo nieprzyjemnym zapachu), które po 3 dniach samo ustąpiło. Byłam u ginekologa, który powiedział mi, że niczego nie widzi, nie przepisał żadnych lekarstw. Cytologia dała wynik II ale powinnam badanie powtórzyć ze względu na skąpą ilość materiału. Za pare dni wyjeżdzam na 2,5 miesiąca i nie wiem co robić - powórzyć cytologie po powrocie czy szukać innego gina przed wyjazdem jeszcze???

ja bym zmieniła gina, żeby zrobił wymaz na obecność bakterii

meaaa - dziękuje za odpowiedź po powrocie wybiore sie na wymaz, bo przed wyjazdem chyba już raczej nie zdąże tego zrobić, prawda? i jeszcze jedno: czy wyniki cytologii moge odebrać, żeby pokazać je innemu lekarzowi czy zazwyczaj zostają u tego który ją robił?

to są twoje wyniki i musi ci je udostępnić. jeśli nie dać to powinien udostępnić do skserowania

Gość porada
Mirabelka ! daj se spokój i jedz sobie .@ st. to typowy stan zapalny .Zaopatrz sie w aptece w czopki dopochwowe bez recepty , ziolowe !pozdro!

dzięki wielkie! :) teraz rzeczywiście dam sobie spokój a po powrocie zaczne leczenie u kogoś bardziej kompetentnego. pozdrawiam!