Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lekko_zaniepokojony

Problemy z erekcja?

Polecane posty

Mam taki problem. Zdarza mi sie ze mam problemy z erekcja. Nie jest tak ze mi nie staje ale troche to trwa zanim uda sie go postawic do pelnej gotowosci :( Problem jest zwlaszcza z przygodnymi partnerkami. Dosc latwo mi tez opada, jak sie w trakcie seksu zdekoncentruje np przy zmianie pozycji to juz jest problem. Co z tym zrobic? Prosze o rady bez glupich zartow :( Mam 25 lat.

Gość Coala po pizzy
hmmm....w przypadku przygodnego seksu moze to wynika z braku zaangazowania emocjonalnego

oczywiście, wsuwasz pod naplet na noc kilka łupin po pistacjach, na drugą noc masz chuuja jak bumerang i to bez dzifki. :p albo mozesz jeszcze zmienić paszteta na łagodniejszy :o

Gość karoolek
nic z tym nie zrobisz ! taki jestes i tak ci pozostanie gdzieś do 37 lat potem bedzie coraz lepiej ... zapewne nie ma problemu z stalą partnerka parawda ??

"zapewne nie ma problemu z stalą partnerka parawda" Tak, ponoć jedynie Zofia Rączkowska przez chwile jest w stanie utrzymać go w pionie :o

Gość brum
cudownie :-)

Gość Spec forumowy
Ja zakąłdam że chłopak miał problemy w dzieciństwie z tate :/ Niestety prawdopodobnie tate bocował go w gardło aż po same bile. Stad teraz taki uraz. Podejrzewam, że pełną erekcję i orgazm mógłbym osiągna tylko z tate.

Gość Coala po pizzy
Lekko...jedni lubia dzemy, a inni nie. jedni wiec rznza sie jak kroliki (vide Czarna hehe) a inni nie (vide Gietki z Mariola:) nie mozna wszystkich brac jedna miara. ale pewnie ze mozesz pojsc do dohtora....:)

Gość karoolek
Nigdzie nie musi chodzić , impotentem nie jest .

Gość gość
Sprawdzony mam dr Penigreat, jak ktoś chce żeby seks trwał dłużej i to dużo dłużej a potem orgazm był konkretny to ja polecam ten wynalazek. Trochę więcej o tej serii suplementów jest inf na drpenigreat.pl.