Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferykaa

PWSZ

Polecane posty

Gość ferykaa

co sądzicie o PWSZ(państwowwych wyższych szkołach zawodowych)? czy warto tam się uczyc? w tym roku startowałam na pielęgniarstwo na akademię medyczna, lecz niestety zabraklo mi tylko 5pkt i nie przyjeli, zostala mi jedynie PWSZ, rowniez pielegniarstwo ale wlasnie zastanawiam sie czy warto tam studiowac, czy jezeli skoncze taka szkole na tym kierunku, beda mnie traktowac jako "gorsza" pielegniarke?

Gość dont stop
ale jak skonczysz pielegniarstwo w PWSZ, a na AM to chyba to samo, chodzi przeciez o prawo do wykonywania zawodu, a nie o renome

Gość kaskiaaaaaaa
może jeszcze się dostaniesz ;p .W Białymstoku chyba będzie dodatkowa rekrutacja na pielęgniarstwo bo nie wyczerpali limitu miejsc.

Gość kolorowa69
w jakim mieście??

Gość ferykaa
Startowałam na AM w Warszawie, a z racji tego że jestem z Jarosławia, mam na myśli PWSZ w Jarosławiu

Gość kolorowa69
Oooo ja też wybieram sie na pielegniarstwo do pwsz, oczywiście jak mnie przyjmą;)

po pwsz to sa same madre glowy "z papierkiem" .. mam u siebie w miescie taka pwsz i z zalem patrze na "studentów" tej dziwnej szkoly gdzie dostaje sie w skali ocen od 2 do 5 szóstki.. kurwa prawie jak na hogwarcie! ..:O

Gość kolorowa69
wściekłaOsa chcesz mi powiedzieć że studiując pielęgniarstwo na AM nauczę się więcej?? Bzdura- pielęgniarstwo jest kierunkiem, gdzie na każdej uczelnie jest dużo nauki, sa praktyki itd

Gość kordek stec
prawo wykonywania zawodu masz i po AM i po PWSZ. Na AM zwykle kształcenie jest na wyższym poziomie bo jest lepsza kadra i szpital kliniczny gdzie masz ćwiczenia. Dla pracodawcy istotne są i tak kwalifikacje dodatkowe: kursy albo specjalizacja.

Gość kolorowa69
Uważam, że nie ma znaczenia, gdzie zrobię licencjat. A na magisterkę mogę iśc na AM

Gość kolorowa69
up up

Gość wiki6
a ja uwazam ze powinnas isc na pwsz moj syn wlasnie ukonczyl tzry letnie studia licencjackie mial kadre bardzo dobrze wyksztalcona sami profesorowie i doktoranci a tylko jeden magister teraz jako ze na jego uczelni niev ma jego kierunku na magisterke wiec jedzie do inngo miasta idz tam gdzie sama uwazasz a nie patzr co inni maja do powiedzenia