Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahhh.aiougox

Chce PRAWDZIWA MILOSC albo w ogole nic!!!!!

Polecane posty

Gość hahahhh.aiougox

Nie interesuja mnie ochlapy, milostki i inne pierdolki. Albo bede miala cudowna milosc albo w ogole nic.

Gość sasasasasas
a moze byc ciut zgejony metrol z irokezem i lnianych spodniach?

Gość fajnie też bym chciała
ale nie mogę trafić na tego jedynego :( umówiłam się do kina z kuzynem, a moja sasiadka powiedziała, ze jestem zdesperowana bo z nim poszłam, ale przecież poszłam z nudów, a nie dlatego, ze chcę z nim być... jak to jest?

Gość hahahhh.aiougox
"Gowno dostaniesz" no i o to chodzi! Jesli nie moge miec czegos cudownego nie chce NIC!!!! Nie mam zamiaru sie rozdrabniac, ladowac energie i sily w faceta bez sensu!

Gość czarna woda
Zeby miec ta prawdziwa milosc trzeba od czegos zaczac: od poznania sie. A w momencie jak kogos poznajesz to nie masz zadnej pewnosci czy to tylko zwykla znajomosc czy cos wiecej.

A wiesz czemu dostaniesz gówno, bo na kilometr czuć u ciebie postawę roszczeniową i przy pierwszym zgrzycie strzelisz focha

znajdziesz ja ale sama musisz sporo z siebie dac.....no i cierpliwosc i jeszce raz cierpliwosc...popieram...i n uie czytaj postów zadowalajacych sie bele czem :P

Gość całkiem inna ja
Ja też. I uważam, że jeśli ma się aż takie wymagania, to trzeba przede wszystkim mieć duże wymagania wobec samego siebie. I trzeba samemu umieć dawać prawdziwą miłość, a nie pierdoły.