Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka ozi

porozmawiajmy o kasie- tylko kultura bo skasuja

Polecane posty

Gość dziewczyno otrząsnij sie
tak marze o tym:D zejdź na ziemię,wiesz co to jest biznes plan i analiza rynku?

Gość ksiezniczka ozi
wlasnei nic nie nakradli tym bardizej jest za co dziekowac, a i burgerki z macdonaldsa siama nasz piessek

Gość ksiezniczka ozi
wiem co to jest biznes plan i na tyle zaanalziwoalam rynek ze teraz mam prblem czy wybrac takie bum czy takie a wartosc jego przekracza sume samochodow 10 osob na kafe

Gość Smierdzace kapcie z zirlandii
jak tam Ozi na szopingu slonce? co mi kupilas tesknie za Toba strasznie:( sluchaj my znamy prawde i to jets najwazniejsze a Oni czy wierza czy nie i tak sa biedni i brzydcy. Dla nich przeciez to sie nei lcizy, bo maja wartosci a my to ponoc puste lalae, buahaah Wole byc pusta i bogata niz biedna i pelna wartosci

Gość ksiezniczka ozi
dla nich to sie nie liczy bo nie znaja wartosci tego bo jak maja znac jak nigdy tego nie mieli, jak by sie taka jenda z druga obudzila w poniedz brzydula betty a we wtorek nami to w sorde na kafe inaczej by tu spiewala

tylko ze z nami kazdy facet by sie posral w gacie i to zjadl a Te brzydule ogladaja telenowele i marza o zyciu arystokratek:) Kiedys wkleje tu swoje foty, wkleje nasz basenik, naszego psiaka, nasz domek. Zjebali by sie:) Male princessy

Gość zuzylassa
ja tez nie martwie sie o kase, rodzice dobrze zarabiaja, utrzymuja mnie, placa z a studia, daja kase, wysylaja na wycieczki, jeszcze ani razu nie bylam w zadnej pracy, chociaz rowiesnicy musza sie utrzywac. i powiem jak tak czytam te wypowiedzi ze podziwiam ludzi ktorzy sami sibie radza, bo ja musze przyznac bez portweka taty bym calkiem zginela

Gość ksiezniczka ozi
wiesz co ta pioseka doy jest zajebista jednka posluchaj i popatrz na teledysk dobrze

Gość ksiezniczka ozi
wybaczcie ludzie że pitole trzy po trzy, ale robię to dlatego ze od dłuźszego czau odurzam się bąkami mojej siostry:)

Od wiekow ludzie bogaci i ladni byli traktowani jak Bogowie a biedni i brzydcy jak sluzba i to sie nie zmieni. Ludzie wspolczuje Wam:)

Gość ksiezniczka ozi
zuzy rulez ale wiecie co zadzwie was 4 miechy jeblaam w kebabie i dzieki temu wiedzalam jak to ogarnac spalam po 3 godz plus uczelnia dzinne studia panstwowe a praca na nocki dizen w dizen wiec potrafimy sie utrzymac

Gość ksiezniczka ozi
majac zlotowke na tydz bym przezyla bo jestem ladna madra zaradna i bez kasy bym dala rade

Zyzylasa czesc Skarbie:* Heehe widac ze masz fajnych zaradnych rodzicow tak jak My:) szkdoa ze nei jestes nasza sis

Gość zuzylassa
ja sobie nie wyobrazam isc do oboty, bylam w sumie dwa dniw firmie taty w recepcji ale nie dalam rady :O:O chociaz jakbym musiala to kto wie :D ale teraz nie mysle o tym, ciesze sie latem i wakacjami :D

Gość ksiezniczka ozi
tak wiec uroda przebiegly charakter plus kasa to znaczy w zyciu meic wszystko sama kasa nie da nic jak sie jest pasztetem

Gość zuzylassa
o tak, szkoda :P

i tak Ci nie uwierza:) Hehe pamietam jak przychodzilas rano na studai i Ci wloski smierdzialy frytkami:) Ale dobrze ze poszlas do tej pracy bo wiesz przynajmniej ze bez kasy Rodzicow tez bys sobie dala rade

Gość ksiezniczka ozi
zuzylassa ja w 40 st upale je blaam przy kebabie pot mi sie dupa lal od 19 do 7 ranoa na 8 do szkoly i tak caly tydzien ciezko bylo a co robilas w recepcji?

Gość ksiezniczka ozi
wlasnie i ukladlaam towar wrealu ale mnie wywalili ze chlopaki przeze mnie nie pracuja za urode..takie sa wlasnie wredne suki brzydkie zazdrosne

Gość zuzylassa
no jak przychodzil ludz to sprawdzamlam czy sie z tata umowil i telefony odbieral czasami :P od 10 do 18 :O a Wy po ile macie lat?

Zuzylasa jak bys musiala to bys dla rade, tak jak i My:) tez jetses taka ladniutka? ehehe

Gość ksiezniczka ozi
24 lata mamy

my mamy 24 lata Kochana:) ja pracowalam w mc donaldsie ale za charakterek mnie wywalili:) pracowalysmy dla jaj, ale warto bylo sie wyprobowac:)

Gość zuzylassa
ladniutka? jak dla kogo :P mam piego, jasna cere i rude loki do pasa :P a lepsze to niz wytapetowana blondyna :P

Gość ksiezniczka ozi
zuzy przynajnniej wiesz ze jak skocnzysz studia i nie znjdziesz pracy to hotel bedze twoj kiedys

a Ty ile masz latek? widzisz nei kalmiemy eheheh bo to samo psizemy, zreszta na chuj tu klamac:)

Gość ksiezniczka ozi
zuzy e no to na pewno ladna rude loczki sa sliczne

To sliczniutka na pewno jak nie blondynka heheeh A tez masz taki problem z kolezankami jak i my?

Gość zuzylassa
nie hotel, tylko firma budowalana :P ja mam 20 w listpadzie ;)

Gość ksiezniczka ozi
ja czasem sobie tez robie loczki ale naturalne to naturlane