Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznikkkk

Wspólne wakacje, jak go zaskoczyc?

Polecane posty

Gość slonecznikkkk

hejo jade z chlopakiem na wakacje za kilka dni, chcialabym zeby dzieki temu wyjazdowi cos w nas odzylo, chce go jakos zaskoczyc , zeby to byl naprawde zajefany wyjazd co radzicie?

Gość sluszny tematttttttt
romantyczne wieczorki, kolacyjki przy winku, bądż miła i usmięchnięta.

Gość slonecznikkkk
czy taki wyjazd moze dac cos naszemu zwiazkowi? ostatnio sie miedzy nami troche popsulo.. ale widze po nim ze strasznie czeka na ten wyjazd w piatek jedziemy nad morze, juz sie nie moge doczekac .. nie chce z pieprzyc tego wyjazdu chce zeby zobaczyl we mnie to COS to co kiedys,... zeby zobaczyl ze wszystko moze byc ok

slonecznikkkk czy taki wyjazd moze dac cos naszemu zwiazkowi? ostatnio sie miedzy nami troche popsulo.. ale widze po nim ze strasznie czeka na ten wyjazd w piatek jedziemy nad morze, juz sie nie moge doczekac .. nie chce z pieprzyc tego wyjazdu chce zeby zobaczyl we mnie to COS to co kiedys,... zeby zobaczyl ze wszystko moze byc ok to zalezy...co chcesz zeby dał??? Byc soba,taka jak cie lubi szanuje i kocha a wszystko bedzie oki:):)

Gość sluszny tematttttttt
dbaj o swój wyglądi nie marudź bo kobitki tak mają - bądź radosna i śmiej się duzoooooooooooooooooooo

Gość slonecznikkkk
nie chce poprostu klocic sie z nim o jakies pierdoly heh macie racje DUZO usmiechu:)

Gość ejbisi
Dobre rady powyżej, bądź taka jak na początku związku, mów mu jaki jest super, przystojny itp, chwal go i dogadzaj mu ;) No i nie marudź nigdy, oni tego nie znosza :P

Gość dobry wątek
też się zastanawiam jak sprawić żeby zapamietał te wakacje :D wpisujcie pomysły spacery będą,kolacyjki,winko

badz wyrozumiala i nie matkuj Mu.. a z niespodziewanek to moze.. to bedzie w namiocie czy w jakims domu noclegowym? bo jak jakies jezioro i las to mozesz zrobic rano po lesie jakies strzalki niech idzie za nimi i dojdzie do sniadanka na molo na kocyku czy cos:) he:P chyba sama tak kiedys zrobie:D

Gość slonecznikkkk
nie matkowac mu? tzn? ten pomysl ze sniadankiem jest niezly aczkolwiek ze mnie jest spioch i to on mnie zawsze budzi :(