Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmizjerka

jak wygladaly u was

Polecane posty

Gość szmizjerka

mdlosci w ciazy?? i jet mozliwe to 2-3 tyg od stosunku?? jest to uczucie podobne do tego jak np przesadzi sie z alkoholem??:D:D

Gość szmizjerka
up:P

Gość wareczka jasna
u mnie to byl po prostu niekontrolowany rzyg, w dodatku przychodzil bez ostrzezenia. ot, siedzisz sobie normalnie przed tv i nagle patrzysz...a tu paw. kolo 4 tygodnia sie zaczelo.

Gość szmizjerka
prosze o odpowiedzi:)

Gość szmizjerka
ktos jeszcze?

no wlasnie tak .. siedzisz jesz sniadanie ... troche mdli jakbys sie najadla duzo kremu z tortu a potem paw ahahhhha

Gość szmizjerka
hmm mi jest niedobrze, ale nie wymiotuje, troche mi sie w glowie przed chwila krecilo, mysle czy to moze to:P

Gość szmizjerka
po odst tabsow jakos na poczatku lipca dokladnie ci teraz nie powiem

Gość wareczka jasna
o, ja bylam cholernie mocno wyczulona na zapachy. i czesto duszno mi sie robilo, nie moglam zbyt dlugo chodzic ani stac w jednym miejscu (np w tramwaju). robilas test?

musisz test zrobic wtedy bedziesz wiedziala czy to ciaza. mdlosci moga byc np wynikające ze zlego smaopoczucia, z zatrucia albo z tego ze się nie wyspalać. moze to tez byc reakcja na odstawienie tabletek.

Gość tragicznie
mdłości... hmm... otwierasz rano oczy i myślisz czy zdążysz dolecieć do łazienki czy nie... udało sie prawie od drzwi wymiotujesz... potem do pracy.. 8 godz z czego 5 w kibelku i do domu do łozka... jest 19 stwierdzasz że trzeba by cos zjeśc i idziesz do kuchni po drodze zaliczasz kibelek chyba ze 3 razy (póki lezysz na wznak jest nawet ok) wchodzisz do kuchni i na sam widok szklanki czy talerza wymiotujesz..... wracasz do łóżka po drodze oczywiście kibelek wiadomo po co.... meczysz sie tak prawie tydzień.... idziesz do lekarza po chorobowe na kilka dni zanim przejdzie.... a on wysyła cie do szpitala skrajnie odwodnioną.... i ze spadkiem wagi 5 kg. przez tydz....... jest 9 tydz. w szpitalu muwią ci że to może potrwać do 14 tyg. po 14 tyg mówią że czsem trwa to do 16 tyg. poczym wypuszczają cie do domu żebyś im na głowie niesiedziała.... ok 25 tyg jest troche lepiej, zostają tylko poranne nudności od czsu do czsu i wstręt do lodówki.... Czy o takie ci chodziło ...? dodam tylko że to prawdziwa historia a w sumie do 20 tyg schudłam o 12 kg.

Gość szmizjerka
nie, mysle ze troche za wsczesnie jescze:P od oodst tabsow bylo wiele stosunkow:D wiec nie wiem kiedy mogloby sie trafic:P:P

Gość szmizjerka
no tak ale nie kaqzda kobieta ma tak samo:P ja mialam mdlosci wczoraj wieczorem dzis takze i do tego zawroty glowy...

Gość szmizjerka
nie mam pojecia, odstawilam na poczatku mies tabsy wiec nie wiem jak z owulacja teraz bedzie

Gość ja od ok.
4 tyg. czulam sie dzien w dzien jak na kacu

Gość szmizjerka
u mnie jesli cos by z tego wyniklo to mysle ze to by bylo ok 3 tyg moze 2

moje wygladaly tak ze wstawalam rano i bylo mi niedobrze... dochodzilam do łazienki i na widok szczoteczki do zebów bylo wymiotowanko :P:D ubieralam sie wypijalam cos. jak gdzies wychodzilam to calą droge czulam w sobie to co wypilam... na ulicy kazda kupa, papierek, woreczek inny smiec sprawialy ze mialam odruch wymiotny... troche wygladalo tak jakbym sie opila szla i mi sie odbijalo... okropnosć... nie moglam przesc 5 kroków zeby mi wszystko do gardla nie podeszlo... a nie daj Bóg jak ktos mnie minal na chodniiku ... wyczuwalam super zapachy- perfum i potu i bl;eeeee po kazdym takim "mijaniu" znów to samo... Tragedia... najlepiej bylo siedziec w domku i oddychac przez szmatke zeby czasem czegos nie poczuc :D:D:D myslalam ze to n9igdy nie minie... ale mineło :D

a teraz dla odmiany przyszla zgaga i sama juz nie wiem co gorsze :D:D:D:D:D:D

Gość szmizjerka
he:P a ja nie wiem kurcze czy zrobic juz ten test czy nie:O taka jestem ciekawa ale moze to wcale nie to...

Gość szmizjerka
chyba ze sobie wmawiam:O

Gość szmizjerka
dzieki za odpowiedz, troche drastyczne byly:D:D:D