Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w akcie desperacji

BŁAGAM!!! Pomóżcie mi dobrać odpowiednią fryzurę, bo się załamię psychicznie

Polecane posty

Gość w akcie desperacji

Widziałam sie dziś na zdjęciach z ostatniej imprezy i...brak słów. No tragedia! :( Dobrze że to zobaczyłam naocznie na fotach, bo nie miałam świadomości, że jest aż tak źle. :O Pomóżcie mi Dziewczyny dobrać jakąś fryzurę, która by pasowała do mojej twarz, proszę... :( Więc tak: aktualnie mam bardzo długie włosy, raczej cienkie, choć stosunkowo gęste, bez grzywki, lekko się kręcą zwłaszcza na końcach, kolor jasny brąz. Twarz: długa :O, pociągła, ale bez wyraźnie zarysowanych kości policzkowych. Da się coś z tym zrobić, żebym wyglądała jak człowiek, czy nie ma ratunku? :(

Gość w akcie desperacji
acha oczy niebieskie i jasna karnacja. Ale chodzi mi przed3 wszystkim o kształt fryzury, która pasowałaby do kształtu mojej twarzy. Z góry dziękuję, będę to co jakiś czas zaglądać. 🌼

Gość pannamoja
oj, a w necie se poszukac nie umiesz gamoniu?

Gość w akcie desperacji
erekuk - dzieki za pierwsze pokrzepiające słowa :D Za to Ty jestes bardzo rozumna, skoro potrafisz ocenić człowieka na podstawie jednego wpisu na forum. :)

Gość w akcie desperacji
Umiem, ale wiem, że tu specjalistki siedzą. A co, nie wolno topiku założyć? :O

Gość w akcie desperacji
erekuk - i vice versa.

Gość erekuk
no dobrze już dobrze :) chyba nie jestes az taka płytka skoro jeszcze gadasz ze mną kulturalnym językiem i jeszcze mnie nie zjechałas :D yy... a wiesz, może w loczkach by Ci bylo do twarzy?

Gość erekuk
mam takie same włosy jak Ty, i mi lokówka bardzo pomaga zakręcić bardziej ^^

Gość w akcie desperacji
O, myślałam, że już sobie poszłaś :D Powinnam miec gdzieś lokówkę w domu, jutro popróbuję z tymi loczkami. Dzięki. Zastanawiam się, czy pasuje do mnie grzywka, a trochę boje się ją zrobić tylko po to, żeby sie przekonać jak mi będzie.

Gość przy pociaglej twarzy
podciac, zeby falowaly na calej dlugosci, nie na koncu. I dobra bylaby grzywka. Jak dobrze podetniesz ( al nie pazurki, tylko cienieowanie lekkie ( fryzjer), beda sie wydawc mniej cienkie. jesli chcesz miec jakis ciekawszy kolor z polysliem, wyprobuj szampon koloryzujacy w kolorze zblizonym do twojego

Gość w akcie desperacji
Małe Serduszko - no z ust mi to wyjęłaś. :) A masz wyraźnie kości policzkowe?

Gość w akcie desperacji
przy pociągłej twarzy - dzięki 🌼 A pasuje taka grzywka na bok zaczesywana, czy bardziej taka typowa na prosto?

Gość przy pociagłej twarzy
i jesli masz cienkie wlosy, to nie oslabiaj ich goracą lokówka. Prawie podeschniete zakrec mna niedlugo ( ale musza idealnie wyschnac) uzywajac pianki. Rozczesuj lakierujac glowa w dól, potem troszkę pogniec ręką (polakierowane) bedzie ich wiecej. jesli masz podatne na krecenie , mozesz suszyc nie rozczesujac wlosów, potrzasaj tylko lekko, same sie skrecą,ewentualnie pogniec reką, najwyzej sama grzywke nakrecisz na walek

Gość 123425
Przy pociaglej twarzy mysle ze wlosy powinny byc krotkie, dłuższe jeszcze bardziej tę twarz "ciągną w dół".

Gość w akcie desperacji
Dzięki wilekie za rady :)

nie boj sie ja zawsze mialam dlugie proste wlosy ciemny braz i w koncu postanowilam cos z tym zmienic bo uswiadomilam sobie ze wygladam okropnie w takich wlosach mam wielki nos wysokie czolo i do tego pociagla twarz wreszcie poszlam do fryzjera i odwazylam sie zrobic sobie grzywke i troche skrocic wlosy na poczatku balam sie ja zrobic bo nie bylam pewna czy mi wogole pasuje grzywka ale to byl dobry wybor bo dzieki temu moja twarz wydaje sie okraglejsza grzywka optycznie zmniejsza nos i wogole dobrze sie czuje w takiej fryzurze (oczywiscie mowie tu o prostej grzywce nie na skos) pozdrawiam:)

Gość przy pociagłej twarzy
typowa prosto bardziej skroci ci twarz, zacznij od dlugiej prostej,zebys miala w razie czego jak skrocic. Ale grzywce do lokow ładniej, jak nie jest taka rowniutka, raczej swobodna, mozesz to podciac specjalnymi nozyczkami cieniujacymi

Gość olllllllllka
grzywka krótkanie bedzie Ci pasowała,mam podobn sytuację co twoja,tzn miałam.Wizażysta zczesał mi [przód włos.ow asymetrycznie na bok,tzn mam nieco przesuniety [przedziałek,przód skrócił schodkowo,atak aby włosy okalały twarz a coraz dalej były coraz dłuższe.Chodzi tylko o to aby włosy przy samej twarzy nie były takie cieżkie i nieco sie unosiły.Po tym kazał nakrecac na duze loki.Ja mam włosy do pasa,zrywam kawałki papieru i z nich robię papiloty i potem obkręcam to gumką do włosów.Też mam podłużna twarz i wierz mi nie rób klasycznej grzywki bo będziesz miala końską twarz,cos o tym wiem,kilka lat temu tak eksperymentowałam.

Gość w akcie desperacji
co za dzień - też mam duży nos :] Rozważę tą grzywkę w takim razie, jutro będę miała dzień "próbnych" fryzur. Pozdrawiam :)

Gość olllllllllka
taki mam przód

Gość w akcie desperacji
O matko :D Dziękuje bardzo za wszystkie porady 🌼, na pewno na początek musze pocieniować te włosy, bo teraz aż do połowy pleców mają taka sama długość.