Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zakres podstawowy

pierwszy raz- wiek.

Polecane posty

Go艣膰 zakres podstawowy

Witam. Spotykam si臋 kilka miesi臋cy z ch艂opakiem , kochamy si臋, zaczynamy si臋 powoli zastanawia膰 czy mo偶emy zacz膮膰 ze sob膮 wsp贸艂偶y膰. Osobi艣cie czuj臋 si臋 dojrzale, 偶ycie mnie do tego zmusi艂o.. Zawsze musia艂am o co艣 walczy膰, boryka膰 si臋 z r贸偶nymi k艂opotami, powa偶ne problemy z rodzin膮.. To wszystko sprawi艂o, 偶e mia艂am troch臋 skr贸cone dzieci艅stwo. Mimo m艂odego wieku, bo mam 17 lat, czuj臋 si臋 dojrzale, nie post臋puj臋 jak "g贸wniara", ka偶de moje decyzje s膮 przemy艣lane i odpowiedzialne. Ale czy na tyle? Wiem, 偶e w dzisiejszych czasach coraz wi臋cej 15letnich matek lub 13letnich "do艣wiadczonych". Nie patrz臋 jednak na nich. Je艣li jest kto艣, kto mnie nie zr贸wna z ziemi膮 za ten pomys艂 i normalnie wyrazi swoje zdanie- czy rozpocz臋cie wsp贸艂偶ycia w wieku 17 lat jest/ nie jest zbyt wczesne b臋d臋 bardzo wdzi臋czna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OlaOla21
mysle ze zaczekaj jak pojedizesz na studia :). To juz raczej niedlugo (piszesz ze masz 17lat). Na studiach bedizecie miec po 19 lat, mozecie ze soba zamieszkac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to stanowczo za wcze艣nie

Udost臋pnij ten post

hm.... jesli jestes pewna to to zr贸b oczywiscie pamietajcie o zabezpieczeniu bo nie wazne jest czyjes zdanie na ten temat tylko to czy oboje tego chcecie. To jest najwazniejsze, ale mysle ze skoro napisa艂as na forum to jeszcze sie wahasz, wiec moze poczekajcie jeszcze. Decyzja nalezy do Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idz na calosc
druga taka okazja moze sie juz nie powtorzyc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mia艂am
23 a m贸j facet 29 ;) dla nas obojga by艂 to "pierwszy raz" - ja nie 偶a艂uje 偶e tyle czeka艂am (a mia艂am pare okazji w 偶yciu)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jest za wcze艣nie
je艣li serducho m贸wi Ci,偶e jeste艣 na to gotowa i kochasz faceta, w kt贸rym chcesz to zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Mia艂em z moj膮 pierwsz膮 mi艂o艣ci膮 po 16 lat. I obydwoje byli艣my baaardzo zadowoleni z takiej decyzji. Generalnie polecam je偶eli obydwoje jeste艣cie gotowi - nie ma co traci膰 najmniej zobowi膮zuj膮cych lat 偶ycia.

Udost臋pnij ten post